Studiu. Cum arată bărbatul ideal preferat de femeile din România

Un studiu realizat pe un eşantion de 485 de femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, a scos la iveală care este tipul de bărbat preferat de românce. Potrivit sondajului, femeile din

Un studiu realizat pe un eşantion de 485 de femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, a scos la iveală care este tipul de bărbat preferat de românce.

Potrivit sondajului, femeile din România preferă bărbaţii siguri pe sine, inteligenţi şi hotărâţi, peste jumătate dintre românce afirmând că siguranţa în sine este cea mai importantă caracteristică a bărbatului ideal.

Astfel, 60% dintre respondente au afirmat că preferă masculii siguri pe ei, 57% pe cei inteligenţi, 54% au spus că preferă bărbaţii hotărâţi, iar pentru caracterul puternic au optat 49% dintre femeile chestionate.

Studiul a mai demonstrat şi faptul că pentru femei contează mai puţin partea financiară şi gusturile unui bărbat, iar atunci când s-au uitat la imagini cu 22 de tipologii de bărbaţi, rezultatele cercetării au arătat că cele mai multe dintre participante au fost atrase de bărbaţii îndrăzneţi, protectori şi independenţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod