Sexul de dimineaţă este cel mai bun

Numai bărbaţii sunt înnebuniţi după o partidă matinală? Sunt multe femei care ar renunţa la o cană mare de cafea aburindă, pentru a se pierde cu iubitul printre cearşafuri... De ce? Pentru că o zi nu poate fi doar foarte bună, poate fi extraordinară. Şi asta încă de dimineaţă.
Numai bărbaţii sunt înnebuniţi după o partidă matinală? Sunt multe femei care ar renunţa la o cană mare de cafea aburindă, pentru a se pierde cu iubitul printre cearşafuri... De ce? Pentru că o zi nu poate fi doar foarte bună, poate fi extraordinară. Şi asta încă de dimineaţă.

"Este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina", spune dr.
Eva Cwynar, medic endocrinolog la Universitatea California din Los Angeles.

Nu ai încercat niciodată poziţia "dimineaţă liniştită"? Ce ar fi să începi măine dimineaţă? Încearcă o partidă fascinantă, timidă, dezlănţuită, nebună... Vei vedea cum toată ziua vei avea zâmbetul până la urechi şi nici măcar defectarea ascensorului de la job nu te va supăra, pentru că vei avea destulă energie să urci cele 8 etaje.


Sexul matinal, sexul "pe bâjbâite" este cel mai hot pentru că îţi face trezirea mai lină, mai plăcută şi uiţi de nesuferitul de ceas de pe noptieră. Crezi că i-ar displăcea iubitului o astfel de "activitate"? Cine ar putea refuza o partidă excitantă, să ridice două degete!

Şi ca să o citez pe Ada, o cititoate Eva.ro, care vorbeşte despre "starea" iubitului ei dimineaţa: "Când îl văd aşa, neputincios, ca un copil, vulnerabil, nu pot să nu profit de situaţie.
Cine se scoală de dimineaţă... orgasmul ajunge"
, marturiseşte Ada, amuzată.

În final, "sacrificiul" merită: o partidă nebună de sex "pe bâjbâite" pentru o zi întreagă cu zâmbetul până la urechi! Vei stârni invidia tuturor, cu siguranţă!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • roxana pe 2 Iun 2011, 21:21
  hello.

  este foarte adevarat articolul..cu toate ca nu am facut sex matinal decat de vreo 3 ori ai o stare foarte buna dupa:) nu te poate indispune nimic..:)

  2
  0

 • costin pe 6 Ian 2011, 09:31
  Super...si eu ma simt la fel

  Este grav sa ajungi in starea de care zici. Cand te mai bucuri de viata? Sa mai citam si din altii "Everyday good because of beying alive". Si intr-adevar, dupa sexul matinal chiar esti vesel toata ziua...mi-as dori sa fie mai des...

  6
  0

 • mioara pe 6 Ian 2011, 08:08
  este important sa incepem ziua frumos!

  doamne,unde traiti ? dimineata te scoli din pat ,te speli si iti faci rugaciunile pentru toata ziua! ii multumesti lui Dumnezeu ca traiesti si azi! Ziua de miine nu este daruita nimanui, zice un invatat.; o apuci sau nu ,dar daca esti in viata .aduci multumiri . te rogi pentru tine si familia ta. multumesti ca existi cu tot ce ti-a dat .cind ne accidentam chiar usor ,spunem .Doamne de ce tocmai eu ,de ce mie mi s-a intimolat? dar cind era totul in regula ai multimit pentru asta ?

  0
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod