Sexul de dimineata

... sau modul exploziv de a incepe o zi perfecta

Pentru multi dintre noi, sunetul strident al ceasului cu alarma din fiecare dimineata nu este foarte placut, de cele mai multe chiar foarte deranjant. Dar ce ar fi daca ati transforma acest mod neplacut de a va trezi intr-o oportunitate erotica, un mod exploziv de a incepe o zi perfecta?

 

La urma urmei, oamenii de stiinta spun ca persoanele care isi incep ziua cu o partida de sex sunt mult mai sanatoase si mai fericite decat cele care nu fac asta.

Numai beneficii pentru sanatatea ta


Este clar, sexul de dimineata este bun pentru sanatate pentru ca "face abuz" de toate grupele de muschi si ofera inimii si plamanilor un exercitiu aerobic perfect.

O cercetare realizata de cei de la Universitate Belfast din SUA a stabilit faptul ca sexul dimineata reduce riscul de atac de cord, imbunatateste fluxul sangvin si activitatea aparatului circulator, reducand si presiunea arteriala.

Alte studii au evidentiat rolul benefic al amorului dimineata in prevenirea dezvoltarii diabetului, ameliorarea migrenelor, reducerea durerii provocate de artrita si prevenirea endometriozei la femei (afectiune ginecologica caracterizata prin prezenta de tesut endometrial functional in afara cavitatii uterine).

Medicii chiar recomanda o frecventa de cel mult 3 ori/saptamana a sexului dimineata, atentionand insa ca o frecventa mai mare poate avea un impact negativ asupra sistemului imunitar, scazand rezistenta fizica a acestuia.    


"O partida de sex dimineata elibereaza oxitocina, "hormonul iubirii", iar cuplurile se simt indragostite si fericite pe tot parcursul zilei", declara Debby Herbenick, autoarea cartii "Because it feels good". Sexul de dimineata te face mai puternica si mult mai frumoasa: aceasta activitate matinala iti poate intari sistemul imunitar pe tot parcursul zilei, prin cresterea nivelului de imunoglobulina A, protejandu-te astfel impotriva infectiilor. Si in timpul orgasmului sunt eliberate o serie de substante care cresc nivelul de estrogen, avand un efect benefic asupra tonusului si asupra texturii pielii si a parului. Nivelul de testosteron creste, la fel si cel de dopamina (care te ajuta sa ai energie) si oxitocina ("vinovat" de starea de bine).

Trezeste-l usor...


Se spune ca barbatii sunt innebuniti dupa partidele matinale de sex, in timp ce femeile adora acest gen de activitate noaptea. Poate ca ei stiu sa faca diferenta dintre o zi buna si una extraordinara...

Pentru a evita sa te ridici din pat dimineata, inainte de a initia o partida matinala de amor, mai bine faci cateva pregatiri cu o seara inainte. Pregateste pe noptiera cateva bomboane mentolate pentru a avea grija de "respiratia de dragon", inainte sa inceapa "nebunia diminetii". Si nu uita, bineinteles, sa ai la indemana un prezervativ.


Cand te-ai trezit, incepe sa ii saruti incet fata, apoi corpul, sa ii maingai trupul si coboara cu mana acolo... jos. Lipeste-te de el, onduieste-te usor, sopteste-i cuvinte dulci si scoate-i, cu grija, hainele, iar de aici nebunia poate incepe!

"Imi place senzatia de excitatie pe care o are inainte de a deschide ochii! Din acest motiv ador sexul de dimineata", spune Miruna. Ada se simte excitata atunci cand isi vede iubitul cum sta intins pe spate si doarme. "Il vad asa, neputincios, ca un copil, vulnerabil si nu ma pot abtine sa nu 'profit de situatie'. Cine se scoala de dimineata... orgasmul ajunge", marturiseste, amuzata, Ada.
 

Comentariile 1-50 din 55

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • costi pe 7 Apr 2013, 04:29
    delicios

    noi incepem cu pozitia fructului oprit , fructul parca este o savarina proaspata si suculenta, apoi , ce ne vine pe moment

    4
    0

  • rares pe 3 Feb 2013, 10:53
    sexul de dimineata

    Minunat,pacat ca nu-l mai primesc

    2
    0

  • anonim pe 28 Oct 2012, 14:40
    il ador!

    ma excita doar cand il vad cum doarme.. imi vine sa il sarut non-stop.. iar dimineata cum ma trezeste cu sarutarile lui.... de vis!

    2
    0

  • anonima pe 4 Ian 2012, 20:10
    sexul dimineata

    Este mult mai excitant...as face in fiecare dimineata dar pacat ca nu locuiesc cu iubitul;)) va recomand la toti cei care nu au incercat.

    8
    0

  • gabriel21 pe 2 Sep 2011, 22:25
    dimineata...

    mai fratilor...si surorilor,faceti sex dimineata,nu va mai dati cu parerea inainte de a incerca,nu va costa nimic,daca sunteti contra,marea majoritate isi vor schimba parerea

    6
    0

  • unik_denisse pe 24 Aug 2011, 09:57
    buna!

    din cate am auzit si vazut pare foarte romantic si chiar as vrea sa incerc :X ..cand voi avea ocazia :( ..

    6
    0

  • mihaela pe 19 Aug 2011, 21:00
    oare ?

    Fara nici o discutie sexul e bun dimineata , dar ( exista un dar ) la varste un pic mai "fragede ". Eu am trecut prin acea perioada si nu am uitat cand faceam sex la orice ora si in orice loc , era destul ca eu si sotul meu sa ne intalnim- ca disparea orice urma de oboseala - si ne apucam de treaba. Asta a fost pana la o varsta , dupa care munca, oboseala, stresul ,anii , poate si rutina si-au spus cuvantul . Acum sunt asa de obosita cateodata ca nici nu imi mai trece prin cap sa il mai caut prin pat dimineata , chiar daca vad ca el ar avea "ceva " chef. Dupa parerea mea , sexul este ca si varsta - impetuos ca tineretea , sau asezat si chiar planificat ca maturitatea ( sa nu zic batranetea ) . Daca nu ma credeti stati sa treceti voi de vreo 45 de ani si mai vedem .

    3
    3

  • mandyca pe 29 Iul 2011, 21:17
    sexul dimineata...

    Este frumos daca nu te trezesty prea obosit sau daca esty foarte excitat...dar daca partenera ajunge greu la orgazm si vrea prea mult(mi se intampla des)nu iti permiti...sa fi obosit pt ca totusi nu poti sa dormi dupa....dar dupa un somn bun o partida matinala ne apropie mai mult si ne face sa zambim toata ziua...asta depide de ambi parteneri....partenerul meu prefera dimineata...eu nu prea...

    6
    2

  • ancuta pe 18 Iul 2011, 19:49
    sex

    da e frumos cand barbatu incepe sa te trezeasca cu sarutari si........ dupa da imi place asa

    8
    0

  • gabriel21 pe 13 Iul 2011, 14:05
    ...

    mai Titi,ai dreptate,si io-s de parerea ta,as vrea tot timpul,da tre*sa mai ti cont si de parerea ei,chiar daca iti vine foarte greu.Am facut-o peste tot,dar mai am o singura fantezie si anume s-o facem in apa,sa speram ca o sa fie cat de curand,Oare sa fie fain?...io cred ca da....Sa auzim numai de bine

    5
    0

  • gabriel21 pe 13 Iul 2011, 13:59
    sexul de dimineata

    Ce sa zic,eu nu prea am parte dimineata:D,doar seara,dar am avut cateva experiente de acest fel,este chiar extraordinar,te face sa te simti...in al noualea cer....atunci cand pielea iubitei este foarte**catifelata**iti vine s-o mananci de tot....merita;)

    3
    1

  • alberto pe 1 Iul 2011, 15:52
    suna bine

    nu stiu cum cred ca e frumos da trebue sa ai si cu cine sa faci sex dimineata .docmdata sunt singur da cand o sa gasesc pe cinev oo sa incerc si eu

    7
    1

  • electra pe 29 Iun 2011, 20:07
    @ Deeea30

    ai dreptate, evident. va mintiti singurele dragutelor...

    6
    0

  • love pe 26 Iun 2011, 00:35
    extra

    Sexul de dimineata e super,sarutarile placute,mingiierile ce-ti provoaca fiori,cu alta dispozitie pleci la serviciu...imi place mult.

    6
    2

  • DoinaRuicea pe 9 Iun 2011, 18:47
    ..............

    mama cate comentarii pe tema asta

    7
    0

  • Gigi de la Sexesti pe 30 Apr 2011, 18:21
    asa e...

    Pfoai, dapi si io, ca toti de la comentariile de pana acuma, atata sex fac dimineata...de nu ma vad, si cu o femeie diferita in fiecare dimineata....va spun, e nebunie

    7
    8

  • carmen pe 28 Apr 2011, 18:06
    este adevarat

    este adevarat ca sexul dimmineata este frumos. pentru mine e mai bun decat o cafea sau un red bull. imi da mai multa energie

    7
    6

  • maria pe 21 Apr 2011, 20:19
    adevar

    da ai dreptate....multe dintre femei se mint singure pt a crede si ele ceea ce zic...mult dintre femei cred ceea ce spun dar adevarul e altul....multi barbati se pling ca nu sunt satisfacuti si ca nu primesc fff des ceea ce vor....eu cred ca multe dinte noi zic asta pt a se simpti ele bine si nu a face studiile de ras:) akuma fiecare cu parerea lui....si apropo sexul de dimineata nu mi se pare o idee buna....eu trebuie sa ma odihnesc dupa o partida...;))

    5
    7

  • Deeea30 pe 18 Apr 2011, 19:17
    Oare?

    Eu n-am facut asa ceva, dar nu mi se pare asa extraordinar cum il lauda lumea pe aici. Pe langa respiratia oribila, mai e si oboseala. Cum zicea cineva mai sus, asta cred ca e pentru cei ce n-au ce face, care se duc la 10 la munca sau care nu prea au stres in viata. Eu trebuie sa ma trezesc la 6 sa ma duc la munca si nu pot rata nici un minut , si asa plec pe ultima suta, sa mai fac si sex........nici nu se pune problema. Ca sa nu mai zic, ca dupa sex pe mine mereu ma ia un somn crunt, cum oare as mai putea rezista apoi o zi la munca ;;) Nu cred. Ma mir ca exista atatea femei care adora chestia asta si ma mai mira si din alt punct de vedere. Din toate comentariile aici ale femeilor, din 10, numai una a fost impotriva sau 3. Daca balanta e asa mare si in viata, de ce oare se vaita barbatii de contrariu ? Eu m-as indoi ca se spune adevarul sau ca nu se mimeaza. Dar sa zicem ca fiecare cum crede si cum poate. OARE........nu va mintiti singure ?

    19
    6

  • madalina pe 6 Apr 2011, 09:33
    sex matinal

    imi plake l nebunie,este sanatos si iti da o stare de bine toata ziulika esti ferma si pe pozitie.mai ales knd amandoi odata avem eruptia vulcanica este si mai trasnet si ai vrea din ce in ce mai mult.........tttttttttt .pt cele care n au un iubit pot si ele sa aiba un orgasm,va intrebati de ce???,pai exista si alte metode ,stiti voi.......este cam aceasi senzatie,eu va spun pt k stiu in general de la prietenele mele ,eu n am fakt pt k am p prieten de knd mi-am luat viata in serios,ascultatim sfatul,pwp la toate gagicile papa.....

    10
    6

  • alexandra pe 6 Apr 2011, 02:14
    :X:X:X

    va dau dreptate...dimineata este cel mai frumos...:X:X:X

    11
    5

  • ariana pe 22 Mar 2011, 17:54
    mmmmda

    Da poate e bine dar pentru mine e dificil sa am orgasm...nu stiu care ar fi motivul....dar pentru mine cel mai perfect e seara si unul de calitate imi ajunge buna dispozitie si pentru a treia zi ))))

    13
    6

  • elena pe 9 Mar 2011, 16:28
    sexxxxxxxxxx nebun

    imi place foarte mult sex-ul de dimineata te face fericit pe tot parcursul zilei, muncesti numai cu gandul ca a fost foarte frumos si cand vei ajunge acaa parca ai vrea sa ai din nou acea placere seducatoare de nu iti vine sa o mai termini

    19
    9

  • vera pe 28 Feb 2011, 23:35
    e bine oricand

    mie imi place in fiece moment al zilei, mai rau de iubitu meu, poate sa-mi mai zica ca sunt mereu pe play, dar gasesc eu metode sa IL trezesc si dimin si seara e bine oricand!!!!!!!!!!!1

    15
    6

  • alicia pe 24 Feb 2011, 18:37
    uuuhhhh:)

    intr-adevar este extraordinar!!!!intotdeauna este foarte bine dar parca sexul de dimineata nu se compara cu nimic!sigur..ca...depinde si ce iubit ai;|

    17
    5

  • DANIELA pe 21 Feb 2011, 11:55
    sexul dimineata

    ce mult imi doresc sa fac sex dimineata dar......................... nu am cu cine sunt mai mult singura le invidiez pe cele care o fac dimineata oricum sa fiti iubite!!!!!!!!!!!!!!!

    26
    6

  • bebe pe 3 Feb 2011, 13:24
    sexxxxxxxxxxxxxxx

    da e super iti da o stare de bine si de liniste .... iti face ziua mai buna .... a si nu cred k sexul te satisface numiai diminiata e bn sa faci sex oricand ai ocazia ;)

    14
    3

  • vadim pe 24 Dec 2010, 14:00
    sexul matinal

    v-o spun ca partea masculina SEXUL DE DIMINEATSA INEBUNESTE (in sensul cel bun) BARBATUL. Noi pur si simplu la aceasta visam

    13
    4

  • olinette pe 6 Dec 2010, 15:04
    sex dimineata

    nu-mi place sexul dimineata,nu are nimic romantic,pare ceva facut nemteste,pentru sanatate,ca un sport.dar sotului meu ii place numai dimineata asa ca ce sa fac...oricum,pana la urma iese bine datorita lui!si nu ma prefac niciodata.el ma accepta asa sincera cum sunt iar eu il accept asa cum e .

    9
    10

  • sonia pe 15 Nov 2010, 22:25
    super

    sexul de dimineata e bestial.fericire pe tot parcursul zilei

    9
    5

  • principess pe 1 Nov 2010, 08:38
    sexu de dimineata

    e super te relaxeaza si te face mai fericit pe durata intregi zile

    8
    4

  • bibi pe 25 Oct 2010, 18:14
    nu mi place

    si eu am incercat sex-ul dimineata,dar nu mi place.acum k am un bb chiar dk asa vrea nu mai pot k o trezesc.si in general imi place sa profit de timpul meu liber,sa mai dor un pik.atunci am somnul mai dulce,knd se trezeste si pleaca.imi place mai mult seara.ma relexeaza si imi da pofta de somn.

    6
    3

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 02:00
    dimineata.. :(

    nu il am langa mine mereu dimineata..dar s'a intamplat de mai multe ori,kiar dak nu am dormit impreuna..Este..este..of..frumos rau :)) n'am cuvinte,sincer... :X

    9
    4

  • alinana pe 18 Sep 2010, 09:24
    dimineata

    e chiar ft bine dimineata, mai ales pt femei; am citit undeva ca femeile ajung la orgasm mai usor dimineata in timp ce barbatii mai mult seara, asa suntem setati. si din experienta mea pot spune ca e adevarat. cred ca cel mai bine e sa se faca seara si dimineata, si dacaa se poate si la amiaza. eu personal am incercat mai mult pe la orele 4 dimi, ca sa mai pot dormi, si e f. bine!!

    6
    3

  • coco pe 14 Sep 2010, 16:21
    sex-ul de dimineata

    e super sexul dimineata ,eu il fac in fiecare zi .incercati si voi

    12
    8

  • argentina4319 pe 31 Aug 2010, 20:21
    adevarat

    referitor la arta aceasta,nu contrazic,si nici nu fac obiectii,pro sau contra.Vreau decat sa astern si eu cateva randuri,pt ca este interesant sa spui ceva.Pentru viata echilibrata,sexul este chiar o arta,important este sa fie sentiment de iubire,impletit cu sexul,diminetile intradevar sunt fascinanate ,pot spune pasionale

    12
    2

  • cristaluna pe 14 Aug 2010, 09:45
    nu doar dimineata

    sexul e minunat nu doar dimineata. noaptea cand adorm, atunci ii vine luii cheful si totul se termina perfect iar dimineata cand ma trezesc langa el, e cel mai minunat lucru. suntem mai degraba noptambuli dar voi incerca si sexul de dimineata mai des:)) iar pt cei care cred ca toate femeile mimeaza...mai cauta!eu sunt una din norocoasele care au orgasm mereu si asta doar datorita lui...asa ca...poate nu faci cva bn;)

    9
    2

  • alexa198813 pe 11 Aug 2010, 13:20
    LUI I PLACE LA NEBUNIE

    dimineata super daca ar putea lar face in fiecare dimineata e superrrrr

    4
    7

  • marius pe 8 Aug 2010, 23:43
    dimineata, cel mai fain

    ami place la nebunie an fiecare dimineata fac sex

    3
    7

  • amy-amy pe 4 Aug 2010, 12:41
    sex de dimineata

    sex de dimineara daaaaaaaaaaaa te face sa te simti mai bine in cursul zilei si sa ai mai mult chef de viata

    6
    6

  • ramo-ramo pe 3 Aug 2010, 01:21
    sex la prima ora

    intradevar este frumos . vreau sa te contrazic ,, maihai'' de ce vb asa , sa ai o partida de sex la prima ora ai cel mai exploziv orgasm si tu si partenerul tau daca stii sa il faci sa atinga acest mare,,o'' daca nu stii este treaba ta incearca cu o persoana potrivita tie si ai sa vezi finalul

    7
    4

  • maihai pe 17 Iul 2010, 16:30
    sexul de toata ziua

    ce tot vorbiti acolo, sexul e bun oricand ai chef ca e dimineata la pranz sau seara. cat despre pozitii si orgasme mai terminati cu prefactoriile, aveti pe naiba orgasm. va doresc sa mai faceti sex din cand in cand

    10
    5

  • simo pe 15 Iul 2010, 22:06
    naspa... pt mine...

    partzzzzzzzzzzzzz.................. urasc sexul dimineata!!! pe langa faptul k trebuie sa ma trezesc , sa fac cafeaua,sa ma imbrac, sa imbrac copilul, o partida de sex imi mai trebuie si s-ar putea sa nu mai fac nimic din tot ce am de facut. Sexul dimineata este pt cei care nu au mare lucru de facut... care doar se imbraca si pleaca... Credeti ca as prefera mai mult sa fac sex sau sau sa dorm o jumatate de ora in plus

    14
    4

  • simika pe 14 Iul 2010, 14:22
    super tare frate...

    ...mai ales cand esti adormita si te trezeste cu mici sarutari si continua...offfffffff....e ceva minunat cand dimineata inainte de micul dejun ne trezim in...iubire.....si sunt asa de linistita intreaga zi.....Se mai intoarce roata, il iau si eu prin surprindere uneori, dar parca tot mai frumos e sa vina din partea lui dimineata.......

    11
    6

  • lily pe 2 Iul 2010, 09:14
    sexul dimineata?

    daaaaaaaaaaaa e ceva frumos eu prefer sa fac sex mai mult dimineata decat seara pt k raman mai satisfacuta darmai sunt si altele de facut ex serviciul:-D

    10
    2

  • dani pe 1 Iul 2010, 18:43
    e bestial

    imi place la nebunie incercati care nu stiti

    4
    6

  • Angi pe 1 Iul 2010, 16:51
    minunat

    si noi practicam sexul de dimineatza, chiar dak apoi ne asteapta o zi de lucru... e fun si, intr-adevar, nu e munca sa-l trezim pe micutz... :D

    5
    4

  • anna_m312 pe 21 Iun 2010, 01:15
    bestial

    sexul dimineata, chiar si cu respiratia de dragon mi se pare bestial... adik pe jumatate adormiti sa ne giugiulim si sa ne iubim e o cale buna de a trezi, mai buna decat "buna dimineata" se ridica isi incepe treaba si trece ziua si suntem prea obositi seara sa mai facem ceva, in plus dimineata nu ma chinui sa il trezesc pe micutzu ca treaba e gata :)))

    10
    3

  • 2ypg7j pe 17 Iun 2010, 08:07
    E FASCINANT!

    SI NOI MAI OBISNUIM IN WIKEND DOAR, DAR ASTA DUPA CE SERVIM CAFEAUA SI INTR_ADEVAR E SUPER SIPENTRU CUPLU SI PENTRU STAREA DIN ACEA ZI, ESTI MAI FERICITA MAI PLINA DE VIATA,

    5
    4

  • T.I.M. pe 14 Iun 2010, 11:57
    Sexul dimineata

    Sexul dimineata sau mai de dimineata, este OXIENUL de care avem nevoie, este un PARADIS in extaze... dar din pacate nu ptr toti este la fel

    7
    4
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod