Claudia Schiffer, acuzata de rasism

de Georgiana Dorobanțu, 4 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Claudia Schiffer, acuzata de rasism
Claudia Schiffer a fost acuzata de insensibilitate rasiala dupa ce a aparut machiata si coafata astfel incat sa para o femeie de culoare pe coperta unei reviste, potrivit dailymail.co.uk.

Modelul in varsta de 39 de ani era machiat cu fond de ten foarte inchis la culoare pe tot corpul si purta o peruca afro, intr-un pictorial realizat de designerul si fotograful Karl Lagerfeld in 2007.

Fotografiile au fost facute acum doi ani pentru o campanie Dom Perignon si au fost folosite ulterior de celebra revista germana Stern pentru a-si aniversa 60 de ani de existenta.

Shevelle Rhule, editor de moda la revista pentru persoanele de culoare "Pride", a declarat ca imaginile cu Schiffer neagra sunt de prost gust.

"Arata mult prost gust si sunt ofensatoare.
Nu sunt folosite suficiente modele de culoare in revistele de moda. Iar ceea ce sugereaza ei este ca se poate rezolva aceasta problema folosind tot modele albe
", a declarat Shevelle Rhule.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barb violeta pe 9 Iun 2010, 12:59
    despre Claudia Schiffer

    Traim intr-o lume obsedata de tot felul de temeri adevarate sau inchipuite:rasism,comunism ,terorism ,invazii extratereste si cine mai stie ce?Si uitam adesea sa fim pur si simplu Oameni.

    0
    0

  • alexandra pe 7 Iun 2010, 16:57
    rasism?

    nu ma omor dupa pozele cu ea afro, dar nu vad ce e de prost gust la ele. astia care reprezinta comunitatile minoritare de orice natura parca s-au tampit. ce poate fi "insensibilitatea rasiala", stie cineva? in ce fel e ea rasista facand pozele respective? cum ii ofenseaza pe negri pozele ei? si daca nu sunt suficiente poze cu negri in reviste, poate ca nu s-au dorit mai multe. oricum, cat inseamna "suficient", cine stabileste asta?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod