Sex. Valentine's Day: 5 trucuri erotice pentru o noapte pe care nu o va uita

Mici schimbări în rutina voastră amoroasă pot să facă minuni pentru această zi specială. Descoperă secretele care vor face seara mai interesantă!
Ziua Îndrăgostiţilor este una foarte specială pentru multe cupluri deja formate, dar şi pentru cei care sunt la început de drum. Dacă vrei să aveţi parte de o seara reuşită şi să vă amintiţi de ea toată viaţa, iată câteva trucuri simple care fac atmosfera incitantă şi partida de sex reuşită:


1. Uită de petalele de trandafiri presărate de la uşă!


Mai bine lasă-ţi hainele rând pe rând de la uşă până la dormitor, astfel că imaginaţia iubitului tău va fi stârnită la maximum când va intra în casă. Bărbaţilor nu prea le pasă de petalele de trandafiri dacă ajung în dormitor şi te găsesc într-o lenjerie sexy.

 

2. Bikini cu vibraţii şi telecomandă, jucăria erotică perfectă


Dacă sunteţi pasionaţi de jucăriile erotice, o pereche de bikini cu vibraţii pe care să-i ţii de la începutul serii pe tine şi o telecomandă care va sta mereu la iubitul tău poate să fie o experienţă de neuitat. Închipuie-ţi doar că el deţine controlul vibraţiilor şi te poate excita când vrea el.

Este incitant atât pentru tine, dar mai ales pentru iubitul tău pentru că îţi poate urmări creşterea în intensitate a stării de excitaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod