DJ Wanda te trimite la concert Adele in Berlin

Un român va pleca, în luna mai, cu DJ Wanda la concertul lui Adele de la Berlin.

Nonconformista DJ-iță a dat startul unei campanii impresionante, intitulată Muzink, derulată pe blogul ei, www.dj-wanda.com, prin intermediul căreia cei care iubesc muzica pot lăsa comentarii spunând ce înseamnă cu adevărat muzica pentru ei.

Cel care oferă cel mai interesant răspuns va câștiga un bilet la concertul superstarului Adele, și va merge împreună cu DJ Wanda la spectacolul de la Berlin, din 8 mai.

Prin campania Muzink, îi provoc pe cei care iubesc muzica să se exprime, să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți și lase un comentariu pe blogul meu în care să explice ce înseamnă cu adevărat muzica pentru el”, declară DJ Wanda.

Câștigătorul va primi atât biletul de intrare la concert, cât și biletele de avion și cazare la un hotel de lux din Berlin.

In doar câteva zile s-au înscris deja câteva sute de participanți. Câștigătorul va fi anunțat în data de 2 mai 2016.

DJ Wanda este cea mai cunoscută DJ-iță din România, având în portofoliu mari evenimente derulate în cluburi din țară și de peste hotare. În paralel cu activitatea din industria muzicii, vedeta a studiat arta tatuajului și și-a deschis un salon în București unde invită periodic renumiți artiști internaționali în arta tatuajelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod