Sex. Totul despre afrodiziace: Îţi fac poftă de amor sau le iei degeaba?


Ginkgo biloba

3. Ginsengul


Funcţionează pentru disfuncţiile erectile! Chiar dacă sunt necesare studii mai detaliate, cercetătorii au constatat că ginsengul este de folos bărbaţilor care suferă de disfunţii erectile. De asemenea, ginsengul roşu coreean are un efect puternic asupra libidoului femeilor care au ajuns la menopauză, susţin specialiştii.


4. Maca


Este promităţoare! Este o rădăcinoasă care provine din Peru, fiind folosită pentru a creşte fertilitatea şi pofta de sex. S-a constatat că are rezultate bune în urma testelor, fiind de folos pentru femeile cu un libidou scăzut şi pentru bărbaţii care au probleme erectile. De asemenea, nu s-a constatat că are efecte adverse. Găseşti la magazinele naturiste pudră de maca pe care o poţi folosi pentru smoothie-uri!


5. Ginkgo biloba


Este promiţătoare! Este o plantă folosită adesea în China pentru a trata depresia şi disfuncţiile sexuale. Cercetătorii au descoperit că extractul de ginkgo biloba a avut rezultate (nu spectaculoase!), în special în cazul persoanelor care iau antidepresive, îmbunătăţindu-le pofta de sex.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod