Sex: Top 6 cele mai frecvente greşeli pe care le faci în pat şi-l pui pe fugă

Numai cine nu munceşte, nu greşeşte, spune o zicală celebră, ce ar putea fi reformulată uşor prin "numai cine nu face sex, nu o dă în bară în pielea goală".
Numai cine nu munceşte, nu greşeşte, spune o zicală celebră, ce ar putea fi reformulată uşor prin "numai cine nu face sex, nu o dă în bară în pielea goală".

Dintre multele gafe sexuale pe care femeile şi bărbaţii de pretutindeni le comit cel puţin o dată în intimitate, se remarcă o serie de greşeli frecvente pe care ai putea să le faci şi tu din când în când, fără să-ţi dai seama că ele îţi pot pune pe fugă iubitul.

Analizează-ţi cu atenţie comportamentul în pat si vezi dacă nu cumva comiţi si tu câteva dintre cele mai frecvente greşeli sexuale care pun, în general, bărbaţii pe fugă.

1. Faci mare caz din erecţia lui pierdută

Trist, dar adevărat. Bărbaţii îşi pot pierde erecţia când le e lumea mai dragă, din multe motive, majoritatea care nu au legătură cu cele două gropiţe de celulită de pe coapsele tale. Dar tu o iei atât de personal, încât începe să se simtă ca la un interogatoriu oficial, în care încerci să-l faci să-şi mărturisească lipsa de atracţie sexuală faţă de tine.

Ei bine, acest lucru se întâmplă în toate dormitoarele, nu doar în al vostru. Cel mai probabil se simte groaznic că nu poate performa şi detestă faptul că îl tragi la răspundere, în loc să îl ajuţi. De asemenea, dacă îi mai spui şi "las-o baltă", întorcându-i spatele bombănind, probabil că se va gandi de două ori înainte să te ceară de soţie.

2. Îl surprinzi cu stimulări penetrante fără să îi ceri aprobarea

Orice act-surpriză din partea ta care implică introducerea de părţi anatomice sau obiecte în trupul lui, în oricare orificiu, îl poate traumatiza suficient încât să fugă rupând pământul. Cere-i aprobarea de fiecare dată când vrei să îi faci o surpriză de asemenea anvergură intimă, bărbaţii pot fi extrem de sensibili când vine vorba de lucruri introduse în corpul lor.

3. Te arăţi dezgustată când sperma lui ajunge pe corpul tău

Poate că produsul ejaculării nu este tocmai cea mai atragătoare secreţie corporală din lume, însă ai grijă să îţi cenzurezi reacţiile când sperma lui ajunge accidental pe corpul tău, iar tu eşti mai sensibilă de fel. Văzând că eşti total respinsă de materialul lui genetic, va crede că el însuşi este dezgustător pentru tine. Nu uita că sexul înseamnă şi ejaculare, obişnuieşte-te cu schimbul natural de fluide.

4. Ai pretenţia să obţină o erecţie când pocneşti din degete

Foarte multe femei pretind ca bărbaţii cu care se angajează în contacte intime directe să obţină o erecţie imediat ce ele se arată dispuse să facă sex. Contrar opiniei populare, urmaşii lui Adam nu au un buton de "start" pentru erecţiile lor şi, câteodată, penisul din dotare are nevoie de o stimulare mai puternică pentru a deveni funcţional sexual. Dacă îţi ieşi din fire de fiecare dată când nu îl simţi "tare" la comandă, probabil că va căuta ceva mai multă înţelegere în altă parte.

5. Îl faci responsabil de orgasmul tău

După încheierea partidei de sex, îi baţi obrazul că n-a fost în stare să te aducă la orgasm, de parcă ar fi strict responsabilitatea lui. În realitate, climaxul este mai mult în mâinile tale, pentru că doar tu ştii de ce ai nevoie pentru a ajunge pe culmile plăcerii. Când nu îi dai indicaţii şi tot tu îl tragi la răspundere pentru performanţă scăzută, cu greu se va mai simţi apoi cu adevărat bine în pat cu tine.

6. Îl priveşti plictisită sau cu aer indiferent

Bărbaţii se excită mai tare vizual decât femeile, căutând pe chipul tău acele indicii clare că eşti 100% implicată şi excitată. Când pari plictisită sau indiferentă, îşi pierde şi el interesul în pat.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cate pe 3 Ian 2014, 16:04
    ...

    despre sexul oral nu se vorbea aici...care ar fi gafele pe care le facem la acest capitol?

    2
    0

  • Adi pe 22 Mai 2013, 20:52
    ....

    xyz esti o frustrata , cam tarancuta si cel mai probabil si o complexata cu un fizic care lasa de dorit .

    6
    1

  • xyz pe 20 Mai 2013, 16:04
    prea

    prea multa bataie de cap pentru un barbat.... ati auzit de jucarii sexuale? cumparati-le si nu va mai plingeti aiurea.... cu prostii aia stati, inseamna ca pe ei ii meritati si gat....

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod