Sex. Top 5 lucruri care-i plac la nebunie în dormitor

Dacă vrei să-ţi răsfeţi iubitul nu trebuie să-i găteşti ceva inedit, ci să-i faci o surpriză plăcută conducându-l direct în pat.
Iată cinci dintre lucrurile pe care le poţi încerca diseară, iar iubitul tău va fi în extaz.


Locul 1. Sexul oral

Poţi începe cu săruturi senzuale şi poţi continua tachinându-i capul penisului cu limba. Apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte. O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat.

Lubrifierea asigură mai multă plăcere, atât în cazul penetrării, cât şi în timpul actului oral. Investeşte într-un lubrifiant bun şi alege un produs aromat, toarnă câteva picături pe penis sau pe buzele tale şi oferă-i o experienţă pasională. Nu numai că vei savura un moment delicios, dar îi vei oferi iubitului un spectacol erotic de neuitat. Apoi, pune puţin lubrifiant pe clitoris şi lasă-l să-ţi întoarcă favoarea.  


Locul 2. Acţiune cu mâinile

Mâinile te pot ajuta mult în satisfacerea partenerului tău. Iată cum să le foloseşti:
  • Oferă-i un masaj înainte de sex! Cel mai adesea preludiul constă în sărutări pătimaşe şi jocul de-a excitaţia, însă ce ar fi să începi cu un masaj pe care să i-l oferi iubitului tău? Foloseşte uleiul de cocos pentru o plăcere mai intensă!
  • Mângâieri în zona genitală. Nu uita de aceste mângâieri şi dezmierdări prin haine care sunt de mult ori mai exitante decât atunci când sunteţi complet goi în pat. Foloseşte mâinile pentru a-i dezmierda trupul.
  • Nu-ţi fie teamă să te joci cu testiculele în timpul sexului! Dacă îţi place să stai deasupra, lasă-te pe spate şi mângâie delicat testiculele pentru a intensifica plăcerea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod