Omagiu de Mărțișor. Adela Popescu, mesaj emoționat despre mama ei

De 1 martie, vedeta a publicat pe blog o listă cu cele mai bune lecții de viață pe care le-a primit de-a lungul timpului.

Adela Popescu le este recunoscătoare părinților pentru dragostea și educația pe care i le-au oferit. De Mărțișor, ea a postat pe blog câteva rânduri cu gândul la mama ei, care i-a dat mereu cele mai bune sfaturi. , a scris vedeta.
"De când mă gândesc la bebeluş altfel decât o făceam în perioada în care mă deranjau teribil urletele din avion, poveştile interminabile ale părinţilor îndrăgostiţi de copilul lor sau dezbaterile pe tema alăptatului, am început să fac o chestie superinteresantă.

Mă analizez cu mai multă atenţie, încercând să îmi dau seama ce au făcut părinţii mei de am ajuns o faţă atât de mişto"
"Cu ocazia mărţişorului, mama, pe care o iubesc în fiecare secundă la fel de mult, mi-a oferit, culmea, tot ea, cele mai frumoase cadouri: lecţii de viaţă pe care am de gând să le notez în jurnalul inimii şi am să îl deschid doar cu cheia sufletului, atunci când viaţa îmi mai aruncă o provocare. Căci nu rar se întâmplă asta. Aşadar, dacă ar fi să fac o retrospectivă, iată ce spune ea, în ordine aleatorie :)

-Să nu-ţi lipsească din casă bicarbonatul şi bitterul suedez.
-Să naşti natural dacă poţi.
E... natural.
-Să razi mult.
-Nu te certa cu nimeni. Iar când o faci, să fie definitiv.
-Cheamă un maestru feng-shui când îţi amenajezi casa. De ce nu?
-Nu ieşi din casă niciodată fără ruj pe buze şi dermatograf la ochi.
-Nu împărtăşi nimănui secretele tale. Nu de teamă că te va trăda din răutate, ci că n-o să înteleagă cât sunt de importante pentru ţine.
-Poartă scurt cât poţi.
-Cel mai important la mâncare e cum arată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod