Sex sub dus

4. Spalati-va reciproc


Este un act intim si extrem de seducator. Fiti gentili cu zonele sensibile si nu ezitati sa va jucati, sa va "folositi" de limba si degete pentru a alinta aceste parti. O repriza de sex oral sau anal va veni natural. Unele femei se plang de faptul ca sexul sub dus inseamna prea multa concentare si prea putina placere... Deci, barbati, mare grija!

5. Jucarii pentru apa


Baia este un loc mai mult decat potrivit pentru jucarii sexuale. Ce zici de un dildo pe care sa il "proptesti" pe un perete? Sau cateva jucarii sexuale speciale pentru sexul in apa? Daca nu v-ati procurat inca aceste jucarii, puteti profita de capul dusului, care este "jucaria sexuala" cea mai des folosita de femei pentru a se masturba: jucati-va cu presiunea apei sau masati-va in zonele intime folosind capul dusului.

6. Profitati de orice avantaj


Poate nu detineti o baie in care aveti fantezii ca faceti sex, dar folositi tot ce aveti in avantajul vostru. Daca baia nu este destul de mare, atunci va fi foarte distractiv sa incercati pozitiile in care stati in picioare: imagineaza-ti cum ar fi ca iubitul tau sa te lipeasca de peretele baii si sa te penetreze pe la spate - peretele racoros va fi in contrast revigorant cu actiunea fierbinte care se intampla in spatele tau, nu-i asa? Mmmmm...

Daca picioarele tale sunt lungi in comparatie cu ale lui, avantajul, in acest caz, este de ambele parti: ridica-te pe varfuri si lasa-l sa te penetreze stand fata in fata. Daca mai ridici un picior si il sprijini de soldul lui, placerea va fi maxima!

7. Pregatiti arsenalul pozitiilor sexuale


Iti ofer cateva tehnici fierbinti pentru aburul din baia ta, ce zici? In functie de spatiu, puteti face "abuz" de o serie de pozitii, dar bineinteles ca trebuie sa dati frau liber imaginatiei voastre. Puneti in practica pozitia Bodyguard-ului, Ben Dover, Prison Guard, Dancer, Ballerina, Doggy Style sau Lotus.

 


 





Credit foto: sexinfo101.com
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lory pe 18 Oct 2012, 10:31
    :x

    imi place cand iubitul meu ma surprinde cand sunt la dus cu asa ceva. Ma excita asa tare. Bineinteles ca mai intai ma saruta pe tot corpul si mai facem cateva prostioare pana la sex propriu-zis.

    3
    0

  • Laura.soo pe 26 Apr 2011, 02:58
    Categoric da!

    Nimic mai mult , palpitant si foarte frumos:x.

    2
    0

  • Pacala pe 7 Oct 2010, 16:51
    Riscant

    Am incercat asa ceva si s-a terminat prost. Prezervativul a alunecat din cauza gelului de dus si... :|

    1
    0

  • sochili pe 4 Aug 2010, 15:32
    foarte super....

    sex sub dus este una dintre cele mai mari preferinte a fiecarui cuplu.... atunci cind eu si iubitul meu am incercat sa facem sex sub dus am ramas amindoi foarte satisfacuti..

    5
    1

  • henriett pe 3 Iul 2010, 21:26
    senzual

    PT CEI CARE ZIC CA O PARTIDA SUB DUS NU MAI INSEAMNA A FACE DRAGOSTE CI SEX...CRED CA IUBITUL LOR LE IUBESTE DECAT IN DORMITOR SI IN BAIE NU?SI IN PLUS CHIAR CA NU VA MAI FI DRAGOSTE CA SE VA PLICTISI DE ATATA DORMITOR.si eu am incercat de cateva ori in baie si intr-adevar e un pic incomod din cauza ca stai cu grija sa nu aluneci.dar am inceput in baie si am terminat in dormitor, uzi si ne-am uscat de atata caldura:X.mi-as dori sa incerc si eu in piscina.si asa e, e mai dificil cu lubrefierea naturala din cauza apei:D

    6
    0

  • eu pe 26 Iun 2010, 23:51
    sex

    eu am facut sex in piscina ... e suppperr

    4
    0

  • diana pe 26 Iun 2010, 17:09
    daaaaaaaa

    de ce sa strici o seara romantik si sa o faci sub dus???????????....e misto am inteles...ala nu se mai numeste dragoste sub dus ci sex

    0
    9

  • simika pe 15 Iun 2010, 12:04
    super!

    E suuuper! Nu am eu baia asa de mare, dar nu conteaza asta ci felul in care ne simtim. Mie imi place cel mai mult acolo, deoarece sa simt si satisfacuta si curata in acelas timp :)))) Daca as avea si baia visurilor mele senzatiile ar fi si mai intense!!!

    3
    0

  • Aeris pe 7 Iun 2010, 17:10
    minunat

    Super articolul, multe cupluri îşi doresc să încerce o experienţă sub duş şi nu ştiu de unde să înceapă.Am avut şi eu parte de o partidă de amor sub duş, cam pe fugă ce-i drept, anul trecut, făceam duş înainte să plec la serviciu şi iubitul meu m-a impresionat plăcut. A fost foarte frumos, păcat că n-am avut timp mai mult şi nici nu am prea ştiut ce să facem...am încercat doar prima poziţie , dar şi cu faţa... a fost frumos , e romantic , oricărei femei i-ar plăcea o asemenea supriză matinală din partea partenerului, aşa că ce mai staţi baieţi?:P Surprindeţi-vă partenerele!

    5
    0

  • kristinnikka pe 27 Mai 2010, 17:57
    S

    ooo......vreau si eu sa incerc!!!!!!!!dar nustiu cum sa incep????????imi dati un sfat????????multumesc anticipat!!!!!!

    3
    0

  • pisi pe 21 Mai 2010, 21:23
    Felicitari!!

    Bravo ! bravo ! de cand astept aceste pozitii, e minunat sub dus !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod