Mai mult de jumatate dintre romani sunt indragostiti

de Nicoleta Tarantus, 21 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mai mult de jumatate dintre romani sunt indragostiti
Aceasta este concluzia unui studiu realizat de GfK Romania la sfarsitul lunii aprilie.

Peste o treime dintre romanii utilizatori de internet au experimentat dragostea la prima vedere ultima data cand s-au indragostit, barbatii avand tendinta de a se indragosti mai des la prima vedere decat femeile.

Studiul a fost realizat pe o populatie de 700 de respondenti cu varste intre 18 si 54 de ani.


Pentru tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani, internetul reprezinta o modalitate de a cunoaste dragostea, in vreme ce pentru internautii cu varste de peste 35 de ani recomandarea prietenilor sau a rudelor este o optiune mai buna.    

40% dintre respondentii care au fost vreodata indragostiti au spus ca au simtit "fluturasi in stomac", intr-o proportie mai mare declarand acest lucru femeile.

Daca ar fi sa opteze pentru cel mai important aspect care i-a facut sa se indragosteasca, respondentii ar pune pe primul loc legatura emotionala creata (33%), urmata de personalitatea celuilalt (19%) si atentia sau grija pe care i-o acorda( (15%), in vreme ce aspectul fizic este mentionat de numai 9% dintre respondenti (acesta fiind semnificativ mai important pentru barbati decat pentru femei).

Inteligenta si simtul umorului ii fac pe jumatate dintre utilizatorii de internet sa se indragosteasca, aceste calitati fiind urmate de bunatatea sufleteasca si sinceritatea.

Indiferent de varsta si sex, situatia financiara nu este un criteriu de selectie - trei sferturi dintre romani se indragostesc de persoane care au o situatie financiara similara cu a lor sau mai proasta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod