Sex. Sfaturi şi poziţii care te ajută să descoperi punctul G

Misteriosul punct G este o zonă erogenă vaginală foarte sensibilă, a cărei existenţă a stârnit de-a lungul timpului multe dezbateri între sexologi şi nu numai. Din 1950, când medicul Ernest Grafenberg anunţa pentru prima oară existenţa punctului G, milioane de femei l-au căutat pentru a obţine orgasme.

Să-i descoperi locaţia şi să-l stimulezi nu este deloc simplu. Multe cupluri nu reuşesc să-l găsească şi din acest motiv viaţa lor sexuală are de suferit. Punctul G se află pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian (între uretră şi vagin), distanţa variind de la o femeie la alta. Iată câteva sfaturi şi poziţii utile pentru a beneficia de orgasme intense!
1 din 7

Începe căutările când eşti excitată!

În momentul în care eşti excitată, punctul G se umflă şi se măreşte şi numai atunci îl poţi simţi la atingere. Cum? După preludiu sau după o partidă de sex oral, întinde-te pe spate şi depărtează picioarele. Introdu degetul mijlociu în vagin, cu faţa palmei spre tavan. Punctul G îl vei găsi la câţiva centimetri, aşa că îndoaie degetul, explorează zona şi observă ce senzaţii îţi oferă. Dacă nu reuşeşti singură, roagă-ţi iubitul să te ajute. Căutarea vă va oferi ambilor plăcere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod