Sex sălbatic: 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată

Vrei să-l cucerești cu o noapte de sex sălbatic? Pregăteşte-te din timp pentru câteva trucuri care îl vor cuceri complet şi pune în aplicare 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată.
Vrei să-l cucerești cu o noapte de sex sălbatic? Pregătește-te din timp pentru câteva trucuri care îl vor cuceri complet și pune în aplicare 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată.

Poartă pantofi cu toc cui şi o perucă

Bărbaţii apreciază întotdeauna o femeie care ştie cum să-i excite vizual. Poartă pantofi cu toc cui, consideraţi foarte sexi de mulţi bărbaţi şi fă rost şi de o perucă, de o culoare şi lungime diferită de părul tău. Joacă un personaj sexi pentru el şi va aprecia cu siguranţă experienţa.

Sărută-l intermitent

În timpul preludiului, combină săruturile senzuale cu momente în care îl săruţi şi lingi uşor pe gât şi pe urechi, zonă erogenă ignorată de multe femei. Arată-i tot mai multă pasiune de fiecare dată când te întorci cu poftă la buzele şi la limba lui.

Atinge-te în faţa lui

Nu mulţi bărbaţi ar fi încântaţi să observe că te poţi satisface singură la fel de bine ca atunci când eşti cu el, dar apreciază experienţa vizuală în doze mici. Atinge-te pentru câteva momente în faţa lui, gemând de plăcere şi uitându-te cu poftă la erecţia lui.

Stimulează-l şi oral şi cu mâna

Pentru a-l excita cât mai mult înainte de penetrare, stimulează-l şi oral şi cu mâna, intermitent. Linge-i penisul ca pe o acadea şi mimează aplicarea rujului pe buze cu penisul lui. Înainte să-i stimulezi penisul cu mâinile, pune-ţi în palme puţină loţiune de mâini care să-l lubrifieze bine.

Îndeplineşte-i o fantezie sexuală

Dacă ţi-a mărturisit vreodată o fantezie sexuală pe care nu aţi pus-o încă în aplicare, acesta este momentul pentru o surpriză plăcută. Nu uita însă faptul că va observa dacă tu nu te simți bine, aşa că alege un lucru ce-ţi face şi ţie plăcere. Nu-l întreba niciodată pe loc ce fantezii are, rişti să primeşti un răspuns pe care nu vrei să-l auzi, iar refuzul tău poate strica atmosfera.

Vorbeşte-i obraznic

Puţin limbaj deocheat îl poate excita foarte mult. Dacă nu ştii cât de departe să mergi, limiteză-te la a-i descrie cât de excitată te simţi şi ce ai vrea să-ţi facă pe loc.

Leagă-l la ochi

Nu este cazul să încerci jocuri sado-maso dacă nu sunteţi amândoi pregătiţi pentru asta, dar îl poţi invita la un joc simplu: îl legi la ochi cu o eşarfă de mătase pentru câteva minute, apoi îi duci la gură diverse părţi din corpul tău pe care el le poate săruta, linge sau muşca.

Masează-i pieptul

Fie ca parte a preludiului, fie în timp ce te penetrează, dar tu eşti deasupra, masează-i pieptul. Dacă strecori şi un compliment cu privire la muşchii lui, vei simţi cum erecţia i se întăreşte şi mai mult.

Propune numeroase poziţii sexuale

Nu te limita doar la câteva poziţii pe care le stăpâneşti la perfecţie, încearcă cel puţin 4 în timpul penetrării. Nu este obligatoriu să iasă din tine la fiecare schimbare, există multe poziţii care permit mutarea într-una nouă fără întreruperea penetrării.

Stimulează-i sfârcurile în timpul orgasmului

Când simţi că este foarte aproape de orgasm, oferă-i puţină stimulare suplimentară pe lângă plăcerea penetrării. Mulţi bărbaţi apreciază mângăierea testiculelor sau a perineului, dar nu toţi. În schimb, dacă poziţia sexuală îţi permite, mângâie-i uşor sfârcurile. Nu uita că terminaţiile nervoase devin mai sensibile în timpul orgasmului, deci fii gentilă sau gestul tău îi poate diminua, nu suplimenta plăcerea.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zuzy pe 27 Dec 2012, 13:51
    logic

    daca intro relatie nu e sex si sunt multe inhibiti atunci nu faci nimic se duce de rapa tot,

    5
    0

  • mc pe 30 Nov 2012, 22:34
    pt.anna

    draga mea,traim intr-un alt secol,ar trebui sa te valorizezi mai mult si sa inveti ca si placerea ta conteaza.succes!

    4
    0

  • Georgel pe 19 Oct 2012, 09:55
    ANNISKA

    si nebunii astia sunt de mai multe feluri ...nu va mai straduiti cu ea k e scurta in banda....Anna cautama dak nu vrei crecanata k ti-l var eu numai in anus si nu e nevoie sa te cracesti...dak nai sa spui k nu.ti mai trebuie nimica de la viata o sa ma cauti cu salteau relaxa in spate:))))))

    4
    1

  • anonim pe 11 Oct 2012, 13:06
    :)

    anna e normal nu poti cuceri astfel, chestia asta cu sexu "salbatic" nu se face prima oara cand te culci cu un barbat, mai ales daca esti inhibata..dar dupa un timp cand nu mai ai inhibitii in fata partenerului..fa'o iti va place :D .........parerea mea :P

    2
    0

  • sam pe 24 Aug 2012, 03:44
    pentru anna

    TE SUSTIN IN TOTALITATE (MAI PUTIN PARTEA CU VECEUL...NU PREA O INTELEG). Multor oameni le place sa fie mai romantici. Dupa cum ajunge lumea acum ar fi: FACI SEX CU MINE FOARTE SALBATIC SAU NE DESPARTIM! Sau : O RELATIE CONSTA NUMAI IN SEX! FARQ DRAGOSTE. PUPATURI SI ALTELE MAI RAR, DAR SEX SEX SI DOAR SEX. Acelea sunt cele mai Mari tampenii posibile. Sigur ca o sa fiu injurat ca sunt prost si de CE stau pe site.uri deastea, DAR OAMENILOR! ACCEPTATI CA EXISTA SI ALTII CARE NU GANDESC EXACT CA VOI! UNORA LE PLACE CEVA, ALTORA ALTCEVA! NU TREBUIE SA FIE TOTI CUM VRETI VOI!

    8
    1

  • logoff pe 15 Aug 2012, 14:32
    Carti

    Cumpara carti si citeste Anna draga, 'mortii ei de cultura. Iar cu mentalitatea asta nu ajungi departe intr-o casnicie si sfarsesti prin a ramane singura. O spune cineva care a suferit 25ani din cauza uneia cu aceeasi gandire rupta de realitate. Sa fi pudic nu este o boala si se poate corecta dar lipsa orgasmului da. De aici si senzatia ca "devi veceu cuiva". Citeste cat mai mult!

    4
    6

  • veronik pe 10 Iul 2012, 09:14
    Pt Anna

    Anna, comentariul tau este de prisos! Nu mai traim pe vremea bunicii cand sexul era doar de nevoie! In zilele noastre sexul inseamna placere, si asta implica multe! Daca placerea nu o poti gasi la partenerul tau e de la sine inteles k vei cauta in alta parte...e universal valabil! Cum iti explici atat de multe cazuri de infidelitati? Pt ca exista multe femei ca tine care lipsa de informare si prejudecatile le fac sa aibe o astfel de mentalitate! Repet sexul nu este un lucru josnic chiar dimpotriva, iar daca tu nu reusesti sa intelegi asta atunci imi pare rau sa o spun, dar vei trai mediocru toata viata ta! Succes in actiunile tale de cucerit "decent"! Si apropo ce cauti pe astfel de site-uri daca le desconsideri atat de tare?

    17
    6

  • chearly pe 7 Iun 2012, 23:41
    ptr anitza

    Anna draga cred ca ai vreo 90 de ani, sau probabil vreo 190 de kg...daca tu nu ai cucerit pe nimeni cauta sfaturi in alta parte ... articolul de mai sus este pentru cupluri unde nu necesita sa cucereshti nimik.. mult succes anitza draga

    19
    8

  • natta pe 3 Iun 2012, 16:36
    normal

    asa ar arata o noapte chiar perfecta!!

    16
    7

  • anna pe 16 Mai 2012, 00:13
    ?

    cred k .. bn ati inteles deja daca vrei sa cuceresti pe cineva exista si alete moduri mai delicat si mai decente decat sa deschizi craci si sa devi veceu cuiva

    18
    34

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod