Sex. Poziţia erotică a săptămânii. Totul despre Delfinul

Descoperă care sunt principalele avantaje, dar şi minusurile pe care le aduce în timpul partidelor de amor! Astfel o vei putea perfecţiona mereu

Poziţia Delfinul este una mai dificilă pentru persoanele care nu sunt foarte flexibile, însă promite o plăcere intensă, Penetrarea este adâncă şi punctul G este intens stimulat.

Ca să condimentezi puţin viaţa ta sexuală este bine să învăţaţi împreună cum puteţi să îmbunătăţiţi numite poziţii erotice care se regăsesc de obicei în "meniul" vostru săptămânal. Această poziţie este una mai deosebită, însă şi nivelul de plăcere va fi unul mai ridicat.


Cum să faci sex în poziţia Delfinul?

Dacă eşti flexibilă şi o înfocată practicantă de yoga, atunci delectează-te cu această poziţie. Iubitul tău se va aşeza în genunchi, iar tu în braţele lui, cu picioarele în jurul taliei lui. Lăsa-te uşor pe spate, până atingi cu umerii şi capul podeaua. Mişcările vor fi lente, iar penetrarea adâncă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionel pe 12 Ian 2016, 11:46
    Sex-Yoga

    Iarasi puneti sexul si yoga in acelasi context? sau faceti reclama la yoga? Ce, parca numai aia de la yoga sunt obsedati sexual?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod