Sex. Poziţia erotică a săptămânii. Femeia deasupra!

Îţi oferă o gamă largă de variante, fiecare dintre ele extrem de incitante. Poţi sta cu spatele la partener, în stilul "călăreaţa întoarsă"
Poziţia Femeia deasupra este adorată de multe dintre femei, întrucât le permite să deţină controlul în timpul unui act sexual, dar în egală măsură şi de bărbaţi, atunci când vor să se simtă dominaţi de parteneră. Este o poziţie care asigură orgasm garantat.

În primul şi în primul rând, această poziţie este o dovadă pentru femeie de încredere în sine. Pentru că este foarte sexy să preiei iniţiativa, învingându-ţi astfel orice tip de complexe. Pentru poziţia în care stai deasupra trebuie însă să îţi „încălzeşti” bine partenerul înainte, întrucât, din cauza lipsei controlului asupra mişcărilor, şi-ar putea pierde erecţia. Trebuie să mai ştii şi că este o poziţie destul de obositoare pentru tine, întrucât tu eşti cea care depune tot efortul.

Cum să faci sex în poziţia Femeia deasupra


Este o poziţie care îţi oferă o gamă largă de variante, fiecare dintre ele extrem de incitante. Varianta de bază presupune ca partenerul tău să stea pe spate, iar tu să îngenunchezi şi să te aşezi peste penisul lui. Te poţi sprijini cu mâinile de tăblia patului sau de pieptul lui ori, dacă este un bărbat puternic, îţi poţi sprijini greutatea chiar de palmele lui.

Pentru o intensitate şi mai mare a contactului intim, te poţi întinde peste partener, astfel încât să îţi lipeşti trupul de al său. În acest caz, însă, unghiul penetrării penisului se va înclina destul de mult, fapt care i-ar putea provoca disconfort bărbatului. 

O variantă a poziţiei în care femeia stă deasupra este să te aşezi cu spatele către partener, aşa-numita poziţie Călăreaţă întoarsă. În acest caz îţi trebuie ceva experienţă, astfel încât penisul partenerului să nu „scape” în timpul mişcărilor înainte şi înapoi. Avantajul uriaş al acestei poziţionări este că îţi este stimulat foarte bine punctul G, astfel încât vei ajunge mult mai uşor la orgasm, dar şi că bărbatul îţi poate admira în voie fesele şi mişcările.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod