Sex pe caniculă. Ce riscuri presupune şi cine sunt cei aflaţi în pericol

Temperaturile ridicate sunt periculoase. Mai ales când sunt combinate cu efort fizic. În anumite cazuri, chiar şi partidele de amor pot pune viaţa în pericol. Potrivit medicului Laurenţiu Luca,

Depositphotos_21105297_m-2015

Temperaturile ridicate sunt periculoase. Mai ales când sunt combinate cu efort fizic. În anumite cazuri, chiar şi partidele de amor pot pune viaţa în pericol. Potrivit medicului Laurenţiu Luca, directorul clinicii Puls, citat de libertatea.ro, un act sexual obişnuit, care durează, în medie, între cinci şi şapte minute până la ejaculare, echivalează, ca efort, cu o alergare pe o distanţă de opt kilometri.

"Sexul pe caniculă implică riscuri majore pentru cardiaci, obezi, hipertensivi sau bolnavi de astm. Ei pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral. Sexul pe căldura poate ucide. În rest, ceilalţi se pot alege, din pricina efortului şi a consumului mare de energie din timpul unei partide de amor, doar cu deshidratări, ameţeli, cârcei sau crampe musculare", explică dr. Luca. potrivit Doctorul zilei.

Pentru a diminua riscurile, evitaţi să faceţi amor în încăperile foarte călduroare şi optaţi pentru poziţii care nu sunt foarte solicitante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod