Cum arată "un penis frumos"? Află cât contează mărimea şi forma

Ce înţeleg doamnele prin "penis frumos"? Cercetătorii de la Universitetea din Zurich au încercat să răspundă la această întrebare chestionând 105 femei, cu vârste cuprinse între 16 şi 45

Woman Performing Oral Sex With Man

Ce înţeleg doamnele prin "penis frumos"? Cercetătorii de la Universitetea din Zurich au încercat să răspundă la această întrebare chestionând 105 femei, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani.

Pentru stabilirea criteriilor importante în studiul numit "Cum arată un penis frumos", participantele au răspuns la întrebări legate de aspecte precum lungimea penisului, circumferinţa, poziţia şi forma, forma testiculelor, aspectul scrotului, aspectul pielii din zona genitală, părul pubian şi aspectul estetic general. Rezultatele au reuşit să-i surprindă pe cercetători. În ciuda miturilor, circumferinţa penisului s-a plasat pe locul trei în topul importanţei, iar lungimea a fost plasată pe locul şase, scrie Daily Mail. Aspectul general estetic a fost evaluat ca fiind cel mai important factor.

Acest studiu confirmă încă o dată mărimea penisului nu este importantă pentru femei şi că cele mai multe dintre doamne sunt mulţumite de dimensiunile organelor sexuale ale partenerilor. Studiul cercetătorilor elveţieni a fost publicat în revista Journal of Sexual Medicine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod