Sex la telefon. 8 trucuri ca să-ţi satisfaci iubitul chiar dacă nu e lângă tine

Partenerul tău călătoreşte des? Asta nu înseamnă că viaţa amoroasă trebuie să sufere. Din contră. Este motivul perfect pentru a experimenta şi pentru a vă condimenta relaţia. Sexul la telefon este metoda ideală pentru a îţi menţine vie relaţia la distanta dar şi o soluţie pentru cuplurile care vor să alunge monotonia din dormitor. Seamană cu discuţiile deocheate din pat şi poate începe cu o întrebare simplă precum "în ce eşti îmbrăcat" şi se poate termina cu orgasme explozive. Dacă eşti începătoare şi vrei să-i oferi iubitului o surpriză fierbinte, ţine cont de sfaturile de mai jos.

Pregăteşte atmosfera
Ca orice partidă de sex, şi conversaţiile fierbinţi la telefon au nevoie de puţină pregătire. Câteva lumânări parfumate, o baie fierbinte, o lenjerie sexy, foloseşte-te de orice te face să te simţi în largul tău. De asemenea, un pahar de vin (nu mai mult!) te poate ajuta să te relaxezi şi să capeţi curajul de care ai nevoie. Dacă nu eşti singură acasă, retrage-te într-un loc în care nu există riscul să fii deranjată.  

Adoptă o voce senzuală
Având în vedere că iubitul nu te poate vedea, trebuie să apelezi la imaginaţia lui. Foloseşte o voce senzuală, acceaşi pe care foloseşti în timpul partidelor de amor. Poţi începe cu o conversaţie normală, în care să vorbiţi despre ce vi s-a întâmplat în ziua respectivă, iar apoi poţi devia discuţia spre lucruri mai incitante. Continuă cu un flirt nevinovat în care să îi descrii dorinţele tale. Iar de aici, lasă conversaţia să decurgă natural.

Foloseşte handsfree-ul
Astfel vei avea mâinile libere pentru a te mângâia. Atenţie la tonul vocii, pentru că în acest caz contează mai mult cum vorbeşti decât ceea ce spui. Descrie-i o fantezie şi ademeneşte-l cu detalii. 

Renunţă la inhibiţii şi fii explicită
Ai nevoie de imaginaţie şi de un vocabular bogat pentru o partidă de sex la telefon reuşită. Oferă-i cât mai multe detalii despre ce ţi-ai dori să se întâmple sau despre ce aţi face dacă ar fi lângă tine. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emanuel pe 22 Mai 2015, 22:47
    sunt singur

    vreau sa fac sex cu o fata cine doreste??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod