Frumuseţe. Cum s-a pregătit câştigătoarea Premiului Gopo pentru covorul roşu

Paula Pavel, stilist român la Hollywood, s-a ocupat de machiajul, coafura şi ţinuta actriţei Ofelia Popii şi ne dezvăluie paşii urmaţi pentru obţinerea unui look impecabil.

"Am avut o oră la dispoziţie să o pregătim, ea preferând un look foarte natural, proaspăt şi părul prins lejer la spate. Nu a vrut o schimbare, ci să arate fresh", a declarat stilistul Paula Pavel.
 
Ofelia Popii a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru interpretarea din filmul "Q.E.D", la cea de-a noua ediţie a galei Gopo, care a avut loc pe 30 martie 2015, la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Iată care au fost etapele realizării machiajului, explicate de stilistul Paula Pavel:

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 4 Apr 2015, 07:40
    banal

    Asa un machiaj chiar stie orice femeie sa faca...nu era cazul sa vedem pas cu pas. Am vrea exemple mai elaborate,daca tot a invatat 'peste Ocean'..(de ex.realizarea cu alb a luminozitatii sub ochi,cum am vazut la TOATE actritele pe podium,crearea corecta a umbrelor pt retus pometi sau maxilar,corectarea nasului cu ajutorul fardului...). Am vrea si coafuri,mai bine zis niste sisteme simple si moderne de prins parul (pt scurt,mediu,lung),si alte tips-uri,sa ne mai modernizam si noi,dar sa fie usor de facut

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod