Sex în trei: Cum să faci echipa completă, fără să-ţi distrugi relaţia. 6 sfaturi!

Sexul în trei este o fantezie comună pentru bărbaţi şi femei, dar puţine cupluri ajung să o pună în practică. Dacă te-ai hotărât alături de partener că eşti pregătită pentru o astfel experienţă, află cum să faci echipa completă pentru o partidă de amor reuşită.
Sexul în trei este o fantezie comună pentru bărbaţi şi femei, dar puţine cupluri ajung să o pună în practică. Dacă te-ai hotărât alături de partener că eşti pregătită pentru o astfel experienţă, află cum să faci echipa completă pentru o partidă de sex în trei reuşită.

Este important să înţelegi de la început faptul că succesul unui astfel de experiment ţine la fel de mult de regulile stabilite în cuplu ca şi de găsirea partenerului potrivit. În acest mod, elimini de la început riscul unor situaţii neplăcute sau al unor certuri bazate pe gelozie.

Hotărăşte alături de partener ce căutaţi

Pentru ca sexul în trei să fie o experienţă plăcută pentru amândoi, este important să alegeţi împreună de la început ce partener căutaţi: o femeie sau un bărbat.

Cei mai mulţi bărbaţi preferă sexul în trei alături de două femei, însă dacă partenerul tău este deschis şi fantezia ta cu doi bărbaţi, veţi avea probabil mai mult de căutat.

Șansele cele mai mari pentru o experienţă reuşită ţin de găsirea unui partener heterosexual sau bisexual care este atras de ideea în sine, dar şi de tine şi partenerul tău. Cu un gay sau cu o lesbiană care îşi declară de la început interesul doar pentru unul dintre voi, rişti unele dezechilibre în dinamica din pat.

Alegi pe cineva cunoscut sau nu?

Poate cea mai mare dilemă a cuplurilor în căutarea unei partide de sex în trei este dacă să aleagă pe cineva cunoscut sau să opteze pentru un străin. Dacă aveţi un prieten sau o prietenă care a menţionat că a avut astfel de experienţe, îi puteţi face o propunere.

Nu este o idee prea bună să completezi echipa cu prieteni foarte apropiaţi, la care ţii mult, mai ales în condiţiile în care eşti la prima experienţă de acest fel. Partenerul sau partenera pot fi şi străini, dar atunci când nu ştii nimic despre ei, riscul contractării unei infecţii cu transmitere sexuală poate fi mai mare.

Încearcă-ţi norocul în baruri şi cluburi

Dacă nu te grăbeşti, încearcă-ţi norocul în baruri şi cluburi. De cele mai multe ori, indiferent de sexul partenerului pe care îl cauţi pentru o echipă completă de sex în trei, este mai bine să-l abordezi tu.

Flirtul din ochi se poate transforma într-un dans lasciv, dar asigură-te că există şi o atracţie sexuală puternică înainte să faci propuneri.

Mergi la un club de striptease

Într-un club de striptease poţi găsi mai uşor oameni dispuşi să încerce experienţe noi, dar dacă nu te pricepi deloc la agăţat ai putea face confuzie între un străin ce flirtează cu tine şi un profesionist sau o profesionistă în căutare de clienţi.

Caută online

Pentru a scăpa de riscul unui refuz, caută direct online. Există site-uri matrimoniale unde cei înscrişi îşi pot exprima preferinţa pentru un cuplu, dar poţi avea noroc şi pe site-uri speciale, dedicate swingerilor şi celor pasionaţi de sexul în grup.

Apelează la profesionişti

Atunci când nu ai noroc cu niciuna dintre soluţiile propuse şi vrei să încerci cât mai repede sexul în trei, apelează la profesionişti. Fără să uiţi că prostituţia este ilegală, găseşte un furnizor de servicii care oferă şi astfel de experienţe în condiţii bune.

Indiferent dacă alegi să faci sex în trei alături de partener cu un străin sau cu un profesionist ce oferă servicii sexuale, asigură-ţi protecţia ta şi a partenerului împotriva riscurilor. Prezervativele de calitate şi folia de plastic pentru cunnilingus vă ajută să reduceţi riscurile unei infecţii cu transmitere sexuală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod