Sex. Cum să faci o atmosferă romantică în dormitor de Dragobete? 5 trucuri

De Dragobete, Ziua Îndrăgostiţilor la români, trebuie să creezi un cadru intim pentru tine şi iubitul tău. Iată câteva idei ca să faceţi ceva special!
Dormitorul tău nu trebuie să fie un loc de depozitat haine peste tot şi vezi haos peste tot în momentul în care intri în el. Obişnuieşte-te să îl organizezi în aşa fel încât să ai un cadru intim şi special în care să vă petreceţi serile romantic, în special cea de mâine când sărbătoriţi Dragobetele. Aşa că după ce ai făcut curăţenie, ai aranjat toate lucrurile şi ai schimbat lenjeria de pat, pune în aplicare cinci trucuri utile pentru a avea o atmosferă romantică de Dragobete:


1. Scapă de lucrurile care vă pot distrage atenţia!

Telefoanele, televizorul, calculatorul şi fotografiile de familie nu au ce să caute în dormitor. Acestea distrag atenţia şi distrug tot romantismul. Păstrează doar un laptop sau un CD player pe care să le foloseşti pentru a pune muzica.


2. Lumânările sunt esenţiale pentru o atmosferă romantică

Alege să foloseşti pentru iluminatul dormitorului mai multe lumânări, deoarece acestea vor crea o atmosferă romantică de care să vă bucuraţi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 24 Feb 2016, 14:33
    Nu

    Nu toata e lumea e romantica, lasati-o balta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod