Sex. Ce trebuie să ştii despre tine când faci dragoste la 60 de ani

 


Medicamentele îţi pot afecta libidoul

Tratamentele medicamentoase pe care le iei pot avea un efect serios asupra dorinţei sexuale. Unele dintre acestea reduc serios apetitul atât în cazul tău, cât şi în cazul partenerului tău de viaţă, dacă la rândul lui urmează un tratament de durată. Vorbeşte cu medicul tău despre aceste posibile efecte secundare ale medicamentelor pe care le iei. Nu uita că discuţiile tale cu medicul sunt absolut confidenţiale, deci nu trebuie să te ruşinezi sau să eviţi astfel de teme.

Ai nevoie de mai multă stimulare

Circulaţia sanguină în zona intimă este foarte importantă pentru stimularea sexuală dar şi pentru a obţine orgasmul. Iar pe măsură ce înaintezi în vârstă circulaţia devine tot mai slabă, de aceea ai putea avea nevoie de mai mult preludiu şi stimulare pentru a te excita.
Jucăriile sexuale sunt perfecte pentru că aduc ceva nou în dormitor şi vă ajută pe tine şi pe partenerul tău să vă bucuraţi mai mult de partidele voastre de amor. De asemenea, pentru ca viaţa ta sexuală să fie cât mai satisfăcătoare, trebuie să ai grijă de sănătatea ta, să mânânci sănătos şi să fii activă din punct de vedere fizic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod