Sex. Ce trebuie să ştii despre tine când faci dragoste la 40 de ani

Este vârsta maturităţii depline, la care femeile ştiu exact ce vor în pat şi nu se tem să ceară. Descoperă câteva lucruri esenţiale pe care trebuie să le cunoşti

Ai mai mult chef de sex

Dacă pentru bărbaţi vârsta de 40 de ani vine cu disfuncţii erectile şi probleme care le pot afecta serios viaţa sexuală, femeile au la 40 de ani mai mult chef de sex ca niciodată. Potrivit unui studiu realizat la Univestitatea din Texas, femeile au mai multe fantezii sexuale şi fac mai mult sex odată cu această vârstă. Explicaţia are legătură cu evoluţia speciei umane şi cu faptul că fertilitatea scade odată cu vârsta, ceea ce le determină pe femei să-şi dorească mai mult sex, pentru a spori şansele de a concepe.

Eşti mai relaxată în pat

Pe măsură ce înaintează în vârstă, femeile devin tot mai sigure pe corpul lor, învaţă să-şi accepte formele, calităţile fizice, dar şi defectele. Iar această atitudine are beneficii extraordinare asupra vieţii sexuale. Cu cât eşti mai relaxată în dormitor, cu atât mai mult te poţi bucura la maximum de plăcere, de atingerile partenerului tău şi senzaţiile pe care le simţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod