Sex: Ce face femeia ideală în pat, în viziunea unui bărbat. Descoperă secretele!

Cele mai multe femei ştiu în mare ceea ce-şi doreşte partenerul în dormitor, dar nu sunt dispuse să-i facă pe plac întotdeauna. Vrei să-l satisfaci la maxim cu o noapte fierbinte după care să te declare partenera perfectă? Iată 8 lucruri pe care le face femeia ideală în pat, în viziunea unui bărbat.
Cele mai multe femei știu în mare ceea ce-și dorește partenerul în dormitor, dar nu sunt dispuse să-i facă pe plac întotdeauna. Vrei să-l satisfaci la maxim cu o noapte fierbinte după care să te declare partenera perfectă? Iată 8 lucruri pe care le face femeia ideală în pat, în viziunea unui bărbat.

E gata de sex în momentele cele mai neașteptate

Pentru mulți bărbați, femeia ideală este gata de sex oricând și oriunde. Surprinde-l cu apetitul tău sexual atunci când se așteaptă mai puțin, dar numai atunci când o partidă rapidă de sex este posibilă, chiar și într-un lift sau în mașină. Dacă îl exciți degeaba, nu va aprecia asta prea mult.

Ghidează partenerul

Cei mai mulți bărbați se declară nemulțumiți de faptul că partenera nu le dă niciun semn din care să înțeleagă dacă ceea ce fac în dormitor le face plăcere sau ar putea încerca alte lucruri pentru a le satisface mai bine.

Femeia ideală ghidează partenerul, fie verbal, fie manual către ritmul cel mai potrivit sau către zonele erogene importante în anumite momente.

Vorbește urât

Sigur că nu toți bărbații apreciază o femeie cu vocabular de marinar, dar în pat, poți folosi uneori cuvinte mai urâte care îl excită. Spune-i că ești "umedă", și laudă-i penisul, explicându-i și cât de "tare" vrei să te penetreze și să te satisfacă.

Înghite după sexul oral

În categoria "Știu, dar n-am chef", înghițirea după sexul oral este ocolită de multe femei. Ca să fii declarată femeia ideală în pat, spune-i că-ți place și nu comenta nimic despre gustul spermei lui. Dacă vrei să guști o spermă mai dulce, convinge-l să limiteze consumul de carne și să bea cât mai mult suc de fructe proaspăt.

Se poate satisface singură

Bărbații apreciază o femeie care se poate satisface singură, în două moduri importante. Femeia ideală știe că poate contribui activ pregătirea pentru sex și nu așteaptă doar ca bărbatul să fie responsabil de întreg preludiul, iar atunci când vrea să-l excite și mai mult, îndrăznește să de masturbeze în fața lui.

Nu refuză experiențe noi

Femeia ideală surprinde partenerul cu propuneri și tehnici noi în pat în mod regulat. O versiune mai apropiată de realitate ar fi însă femeia care nu refuză din start experiențe noi și este dispusă să-și împărtășească fanteziile cu partenerul și să-l ajute să le împlinească pe ale lui.

Participă activ la penetrare

Mulți bărbați se plâng atunci când partenera îi lasă să facă tot efortul în timpul sexului. Dacă iubitul tău este obosit, urcă-te deasupra lui și lasă mișcările tale să ușureze penetrarea. Femeia ideală este dispusă să încerce poziții noi, în care participă activ la penetrare, dar știe și să-l lase pe bărbat să preia controlul atunci când își dorește asta.

Îl laudă fără rezerve atunci când o satisface

Pentru majoritatea bărbaților, efortul depus ar trebui apreciat, chiar dacă finalitatea lui nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Femeia ideală își laudă partenerul fără rezerve atunci când depune efort ca să o satisfacă. Laudele pot fi sub forma unor gemete care îi arată cât de bine se simte, dar și folosirea cuvintelor este de multe ori necesară. Un bărbat lăudat pentru tehnica lui, dar și pentru mărimea penisului, devine un bărbat dornic să satisfacă din nou și mai mult.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flavia pe 11 Aug 2012, 19:40
    pff:)

    drau meu..pt o femeie e foarte usor sa indeplineasca toate cerintele de sus doar daca are ce ii trebuie!..tot ce ii trebuie..;))..insă..e adevarat ..nu toate fetele suntem la fel..:)

    7
    1

  • bebe pe 4 Aug 2012, 17:22
    pt iulia

    iulia crezi ca poti sa indeplinesti tot ce scrie mai sus..? eu nu prea cred.. te las sa ma convingi... astept sa purtam o conversatie.... andutzuu_18

    5
    10

  • Geo pe 31 Iul 2012, 21:48
    femeia perfecta

    Aproape ca este nevoie doar de vointa. :)

    12
    2

  • iulia pe 31 Iul 2012, 19:30
    femeia perfecta

    daca asta este tot inseamna ca toate femeile sunt perfecte

    11
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod