Sex: Când te agaţă un bărbat, cum îţi dai seama că este însurat

Bărbaţii căsătoriţi sunt de multe ori prădători pricepuţi în baruri şi cluburi. Vor fie o noapte de sex, fie o amantă fără pretenţii. Dacă nu vrei să-ţi pierzi timpul cu ei, ai la îndemână câteva semne care îţi arată că bărbatul care încearcă să te agaţe este de fapt căsătorit.

Bărbaţii căsătoriţi sunt de multe ori prădători pricepuţi în baruri şi cluburi. Vor fie o noapte de sex, fie o amantă fără pretenţii.

Dacă nu vrei să-ţi pierzi timpul cu ei, ai la îndemână câteva semne care îţi arată că bărbatul care încearcă să te agaţe este de fapt căsătorit.

Cele 8 indicii nu au o siguranţă de 100%, dar atunci când vrei să îţi dai seama dacă este însurat, foloseşte-le pentru a vedea dacă bărbatul care vrea să te agaţe are ceva de ascuns.

Are urmă de verighetă pe inelar

Dacă nu este destul de beat sau neatent încât să uite să-şi scoată verigheta, bărbatul căsătorit poate avea o urmă de verighetă pe inelar. Aceasta poate fi un indiciu puternic, dar nu suficient.

Dacă vrei să te asiguri că este căsătorit, vezi dacă îţi oferă şi alte indicii. Urma de verighetă poate indica şi un bărbat proaspăt divorţat sau un văduv.

Îţi memorează numărul de telefon, nu îl notează

Când îţi cere numărul de telefon, nu te lăsa păcălită de textele de genul "Am o memorie excelentă! Îl ţin minte!". De cele mai multe ori, când un bărbat nu vrea să-şi noteze numărul de telefon al femeilor pe care le agaţă nici pe hărtie, nici în telefon, motivul este frica de soţia care le-ar putea descoperi.

Îţi dă un număr de mobil, unde dai de mesageria vocală

Dacă faceţi schimb de numere de telefon şi, atunci când îl suni, dai numai de mesageria vocală, este foarte posibil că ţi-a dat numărul de la cartela "de agăţat".
Ai motive de îngrijorare şi atunci când îţi respinge în mod repetat apelurile şi te sună el mai târziu sau vrea să discutaţi prin SMS. Uneori chiar este vorba de obligaţii de serviciu, alte ori este vorba de un bărbat însurat.

Evită să ofere informaţii personale

Un bărbat căsătorit nu este de obicei încântat să răspundă la întrebări personale, să discute despre familia lui sau chiar despre locul exact în care lucrează. Dacă la orice astfel de întrebare, care este politicoasă și potrivită, evită subiectul... are clar ceva de ascuns.

Nu răspunde la telefon de faţă cu tine

Îi sună telefonul, îţi zice că e "de la serviciu" şi se îndepărtează imediat ca să nu auzi conversaţia? Când acesta este singurul indiciu, nu-ţi face prea multe griji, dar dacă bărbatul care te agaţă îţi dă şi alte semne că ar putea fi însurat, fii precaută.

Insistă să stabilească el locul şi momentul următoarei întâlniri

Vrea să hotărască unde vă vedeţi şi mai ales momentul: de multe ori, imediat după ce termină el cu serviciul.
Chiar dacă nu este însurat, un bărbat care insistă şi nu oferă niciun pic de flexibilitate nu este probabil un bărbat cu care să-ţi doreşti să ai o relaţie.

Are maşină de familist

I-ai văzut maşina? Are jucării de pluş agăţate la oglinda retrovizoare sau la lunetă? Are un automobil mare, în care să încapă o întreagă familie şi câinele, dar nu este maşina de serviciu? Autoturismul îţi poate spune multe despre un bărbat, nu ignora indiciile ce îţi stau la îndemână.

Se poartă diferit dacă întâlneşte un cunoscut

După ce flirtează foarte sugestiv cu tine, întâlneşte accidental un prieten sau cunoscut... Devine brusc distant şi te prezintă doar cu prenumele sau nu te prezintă deloc? Nu-l obligă nimic să te prezinte, dar dacă în urmă cu un minut te sorbea din ochi, iar acum te ignoră, este foarte posibil că nu vrea să fie "prins cu alta" pentru că este căsătorit sau are o relaţie stabilă.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • antonia pe 11 Sep 2012, 16:00
  :)))

  Scenariu este valabil si ptr femei...Ca doar barbatii nu sunt gay toti...nu credeti? Si nu stiu de ce,cu toate ca sunt femeie....cred ca noi suntem in cele mai multe cazuri de vina Cine se stie corect/a, sa arunce primul/a cu piatra

  1
  0

 • roxanel pe 11 Aug 2012, 09:26
  barbati cuplati

  da ...sunt multi nesimtiti pe lumea asta! eu am intalnit doar unul cuplat si divortat! (how come? ma intreb , a inselat-o pe fosta?) si ma simt extrem de scarbita de cinismul si lipsa de caracter al unora! nici nu ar fi recunoscut ca e cuplat dar pe langa star-bucks-ul unde ne intalniseram trecu ceva cunostinta de-a lui ..el tot s-a inrosit si mi-a spus din senin ca el de fapt are pe cineva... un mare director tipul!!! cu cat are o functie mai mare cau atat sunt mai impertinenti! ma intreb atunci in profesie cat de corecti sunt? dupa aceea a avut tupeul sa ma invite la el acasa sau...la birou ...era disponibil sa mergem oriunde!!!!! s-a mai gandit si oricum tipa era prin suedia pe moment...culmea ...TRAGETI APA!

  0
  0

 • emi pe 10 Aug 2012, 14:11
  barbati insurati

  Dar au ceva, ...ceva care i face mai atragatori...si binenteles .doriti...hai sa recunoastem asta ..fetelor

  0
  2

 • maria pe 30 Iul 2012, 15:34
  :))

  barbatii, zici barbati si tragi apa:))))) oricum e bine de stiut la ce sa ne uitam, multumim de articol:)))

  8
  3

 • nico pe 30 Iul 2012, 01:05
  :))

  Si eu am dat de un tip care nu a notat numarul meu,l-a memorat.Atunci am crezut ca glumea dar cand ne-am mai intalnit mi l-a spus fara sa se uite nicaieri deci il stia din minte.Si dupa un timp cand am mers la coafor sa ma vopsesc surpriza!!!intra el cu un baietel mic.Era cu fiul lui,a venit in vizita la coafor unde lucra sotia lui.

  24
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod