Sex. Ajută-l să aibă mai multă încredere în el! Ce trebuie să faci în pat

Femeile adoră complimentele. Însă şi bărbaţii au nevoie de ele pentru a fi mai încrezători. Dacă eşti îndrăgostită de un bărbat timid, ajută-l să treacă peste micile probleme şi încurajează-l să devină un amant pasional. Cum? Iată câteva tipsuri.

Complimente, complimente şi iar complimente
Ca şi tine, jumătatea ta are nevoie să primească laude pentru a prinde curaj. Fă-l să se simtă un adevărat macho în pat şi şopteşte-i cuvinte dulci. Laudă-i prestaţia dar şi dotările şi vei avea cel mai fericit iubit din lume. Orgoliul masculin are nevoie de complimente aşa că oferă-i-le din plin dacă vrei să ai un partener satisfăcut.
 
Nu mima orgasmul!
Dacă nu reuşeşte să te ducă în punctul culminant, însă încearcă din răsputeri asta, încurajează-l şi îndrumă-l. Lasă-l să înţeleagă că te simţi bine alături de el, însă nu mima orgasmul. Este posibil să îşi dea seama de asta şi să se simtă jignit. În plus, chiar dacă nu va realiza minciuna ta, prefăcătoria nu va face bine relaţiei. Dându-i de înţeles că tehnica lui este bună, nu va face eforturi să-şi îmbunătăţească prestaţia.

Preia iniţiativa!
O altă metodă eficientă de a-l face să se simtă mai încrezător în forţa sa de atracţie este să preiei iniţiativa când vine vorba de sex. Surprinde-l într-o zi când vine acasă de la serviciu şi... sari pe el! Dezbracă-l şi oferă-i o partidă de neuitat. Nu numai că veţi petrece clipe pasionale, dar îl vei ajuta să aibă o părere mai bună despre el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod