Sex. 9 obiecte din casă pe care le poţi folosi ca jucării sexuale

Refuzi cu încăpăţânare să calci pragul unui sex-shop? Ei bine, există soluţii şi pentru tine. Dacă nu vrei să apelezi la produsele din comerţ, poţi încerca câteva lucruri din casă care pot provoca plăcere. Foloseşte-ţi imaginaţia şi găseşte o întrebuinţare plăcută obiectelor care te înconjoară. Iată câteva pe care le poţi încerca!

Linguri metalice
Vrei să-i oferi iubitului noi senzaţii? Atunci păstrează câteva linguri metalice în frigider pe care să le foloseşti în preludiu. Plimbă-le pe corpul lui înfierbântat, începând de la buze şi până în cele mai intime locuri. Vei obţine gemete de plăcere!

Apa de gură
Nu numai că te protejează de carii şi-ţi împrospătează respiraţia, dar folosită pentru a -ţi clăti gura înainte de o partidă de sex oral, apa de gură mentolată va oferi o experienţă explozivă. Fie că o foloseşti tu, fie iubitul, senzaţia răcoritoare va provoca plăcere ambilor în partidele de sex oral.

Cleştii pentru haine
Pentru cei care cred că nu există plăcere fără un pic de durere, recomandăm folosirea cleştilor pentru haine. Atenţie la zonele sensibile, precum sfârcurile, şi nu le lăsa prinse mai mult de câteva secunde pentru a nu deranja.

O curea
Curelele, eşarfele sau cravatele pot înlocui cu brio cătuşele. Ţine-le aproape de pat pentru a le folosesi atunci când iubitul nu este "cuminte".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod