Sex. 8 trucuri prin care să sporeşti plăcerea în timpul sexului oral

Vrei să fii de neînlocuit în viaţa şi în patul iubitului tău? Atunci trebuie să-i arăţi cât de mult îl doreşti oferindu-i clipe unice. Sexul oral este una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale masculilor, astfel că trebuie să te asiguri că va fi divin. Cu câteva sfaturi simple şi cu puţin exerciţiu poţi să-i oferi o experienţă specială, pe care nu o va uita toată viaţa.
1 din 9

Fii delicată

Filmele pentru adulţi nu sunt întotdeauna un model de urmat când vine vorba de sex oral. Agresiunea promovată în astfel de filme vă poate scoate din atmosfera romantică pe care poate o doreşti. Desfăşoară acest act în felul tău şi va fi o experienţă plăcută pentru amândoi. Tratează-i penisul cu senzualitate şi imaginaţie. Începe partida cu săruturi în zona intimă şi tachinează-i capul penisului cu limba. Apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte. O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mitica de la liga pe 13 Mar 2015, 01:48
    Frustrare maxima

    Asa imi pare comentariul de la LIA. cei care au inventat kamasutra su fost niste "idioti", 2000 ani de enperiente au fost degeaba ..... iar ea se mira de ce ii pleaca barbatul de acasa ..... dar doar ea se mira.

    0
    0

  • lia pe 5 Nov 2014, 20:14
    nu exista...

    Sex si oral sunt doi termeni care nu au nimic in comun.Cel mult e o anomalie si o perversiune. Nu ar trebui promovata o asemenea practica dezgustatoare,ci dimpotriva ar trebui combatuta! Ptr. sex avem atat barbatii cat si femeile organe sexuale!

    0
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod