Sex. 8 trucuri pe care merită să le încerci diseară

Pentru a iniţia tehnici noi în dormitor este nevoie de curaj, dar şi de încredere totală în partener. Însă, efortul merită din plin. Chiar dacă aveţi o viaţă sexuală satisfăcătoare, întotdeauna este loc de mai bine. În plus, experimentând aduci un suflu proaspăt relaţiei şi alungi rutina din dormitor. Iată câteva trucuri pe care merită să le încerci.

Preludiul, fă-l să dureze cât mai mult
Cele mai bune trucuri sunt şi cele mai simple. Îţi aminteşti cât de mult vă alintaţi la începutul relaţiei? Săruturi pătimaşe, atingeri pasionale care durau o noapte întreagă. Redescoperiţi-vă şi faceţi preludiul să dureze cât mai mult. Tachinaţi-vă minute în şir, iar sexul va fi exploziv şi orgasmul mai intens.

Foloseşte-ţi limba
Oferă-i senzaţii orgasmice şi nu lăsa niciun centimetru de piele neexplorat. Joacă-te cu limba pe trupul lui şi foloseşte saliva ca lubrifiant. Atinge-i delicat zonele erogene, sfârcurile, lobul urechii şi testiculele, şi fă-l să geamă de plăcere.

Inspiraţi-vă dintr-un film erotic
Un film erotic bun poate fi tot ce aveţi nevoie pentru a începe o noapte fierbinte. Nu numai că imaginile pot fi extrem de incitante, dar pot fi şi o sursă de inspiraţie. Alegeţi pelicula astfel încât să satisfacă ambele gusturi.

Folosiţi lubrifiant
Pentru orgasmele mai intense este nevoie şi de contact sexual mai lung, aşa că păstrează mereu la îndemână un lubrifiant pentru a preveni iritaţiile, durerile sau alte senzaţii neplăcute care îţi pot strica seara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod