Sex. 7 trucuri pentru ca partidele de amor să dureze mai mult. Află ce să faci

Jocurile erotice care îţi permit să amâni cât mai mult punctul culminant vă oferă plăcere explozivă atât ţie, cât şi partenerului tău

Preludiul, obligatoriu

Spre deosebire de bărbaţi, care reuşesc să intre instant în starea de excitaţie necesară pentru o partidă de amor fierbinte, femeile au nevoie de mai multă "încălzire", fapt ce este destul de bine cunoscut. De aceea, pentru ca fiecare partidă de sex să fie senzaţională, iar orgasmul să nu lipsească niciodată, atunci preludiul nu trebuie să fie ignorat.

Jocuri erotice

Jocurile sexuale care au menirea de a întârzia penetrarea şi de a creşte pasiunea la maximum sunt ideale pentru a prelungi partidele de amor şi de a le transforma în unele memorabile. Un astfel de joc ar putea presupune să-i legi iubitului tău mâinile la spate sau să nu-i permiţi să te atingă în timp ce tu îl săruţi, îl mângâi şi îţi unduieşti sânii pe corpul lui.

Poziţiile potrivite

Unele poziţii sexuale sunt foarte stimulante pentru iubitul tău, ceea ce face ca ejacularea să fie rapidă, iar partida de amor să se termine brusc. Printre acestea se numără cele care permit o penetrare adâncă, precum doggy style. De aceea, poziţiile în care penetrarea este superificială sunt alegerile potrivite pentru a amâna cât mai mult ejacularea. Încercaţi poziţii precum linguriţa, femeia deasupra sau faţă în faţă, stând fiecare pe o parte.

Faceţi pauze

Cere-i iubitului tău să faceţi pauze scurte atunci când simte că este pe punctul de a ejacula. Această tehnică este una simplă care îl va ajuta pe partnerul tău să-şi controleze mult mai bine reacţiile cu timpul astfel încât să înveţe cum să amâne ejacularea. Este o metodă menţionată şi în celebra Kama Sutra. În momentele de pauza, atingerile senzuale şi săruturile sunt perfecte pentru a vă explora corpul şi a descoperi noi metode de a ajunge pe culmile plăcerii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod