Sex. 7 motive pentru a folosi jucării erotice în partidele de amor în doi

Nu trebuie să fiţi Christian Grey şi Anastasia Steele pentru a experimenta în dormitor. Pentru a aduce prospeţimea în cuplu, în orice relaţie de lungă durată, experienţele noi sunt necesare când vine vorba de sex. Iar jucăriile sunt importante pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare. Orgasme intense, o legătură mai puternică între parteneri, creşterea nivelului de intimitate, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile folosirii jucăriilor erotice în cuplu. 
 
Uşurează calea spre orgasm
Uneori este dificil să ajungem la orgasm, indiferent de câtă muncă depune partenerul. Mai mult de jumătate dintre femei au nevoie de extra stimulare clitoridiană pentru a atinge culmile plăcerii. Vibratorul poate fi soluţia în acest caz, uşurând situaţia pentru ambii parteneri şi înlesnind calea spre orgasm. 

Oferă orgasme multiple
Mai puţină muncă, mai multă plăcere. Nu numai că vă va uşura treaba în dormitor, dar jucăriile sexuale îţi asigură orgasmul şi cresc şansele de a te bucura de orgasme multiple. 

Te ajută să-ţi descoperi trupul
Folosite în experienţele solo sau în cuplu, jucăriile sexuale îţi oferă ocazia de a-ţi descoperi trupul şi zonele erogene. Cu cât ştii mai multe despre corpul tău şi despre atingerile care îţi fac plăcere, că atât va fi mai scurt drumul spre orgasm. În plus te ajută să te bucuri de un orgasm mai intens.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod