Sex: 5 trucuri ca să-ţi exciţi partenerul într-un minut. Învaţă să-l înnebuneşti!

Cu toate că multă lume nu o recunoaşte, relaţiile de durată sunt bazate pe sex. Atunci când actul sexual nu este plăcut, este clar că nici tu nu îţi mai doreşti să-l vezi pe bărbatul care nu te-a satisfăcut. Ei bine, e posibil ca nici el să nu mai vrea să audă de tine.
Cu toate că multă lume nu o recunoaşte, relaţiile de durată sunt bazate pe sex. Atunci când actul sexual nu este plăcut, este clar că nici tu nu îţi mai doreşti să-l vezi pe bărbatul care nu te-a satisfăcut. Ei bine, e posibil ca nici el să nu mai vrea să audă de tine.

Aşadar, pentru a avea parte de o partidă de sex aşa cum ai visat, îţi prezint mai jos 5 trucuri prin care să-ţi exciţi partenerul în maximum un minut:

Masajul

Cu siguranţă ai observat şi tu că în ultimul timp tot mai mulţi bărbaţi sunt înnebuniţi după masajul erotic. Dar de ce să se ducă la masaj erotic dacă acelaşi lucru i-l poţi oferi şi tu acasă?

Foloseşte puţin ulei sau creme şi masează-i senzual pieptul şi abdomenul, coborând uşor spre penisul lui. Masează-i atât coapsele, cât şi penisul, oferindu-i şi puţin sex oral. Fii sigură că acest lucru îl va înfierbânta la maximum şi apoi vei avea parte de o partidă de sex aşa cum ai visat.

Cubul de gheaţă

În foarte multe filme a fost introdusă scena în care o femeie plimbă un cub de gheaţă atât pe corpul ei dezgolit, cât şi pe al iubitului ei. Încearcă şi tu acest lucru la tine în dormitor. Mai întâi plimbă cubul de gheaţă pe corpul tău, iar apoi joacă-te cu el pe trupul iubitului tău. Cu siguranţă acest lucru îl va excita foarte repede.

Frişca

Ştii şi tu la fel de bine ca mine că frişca este un afrodisiac foarte bun. Toarnă-i frişcă pe corp şi apoi poţi începe să o lingi. Acest lucru îl va înnebuni pe iubitul tău.

Cămaşa de noapte transparentă

Cumpără-ţi o cămaşă de noapte cât mai sexy şi transparentă şi aşteaptă-l după muncă îmbrăcată cu ea. Chiar dacă este obosit, faptul că eşti sexy şi aproape dezbrăcată pentru el îl va excita şi nu va rata o partidă de sex.

Săruturile agresive

În timpul preludiului, sărută-l pasional, apoi muşcă-i buzele şi plimbăţi limba pe ele. Mai mult, sărută-i şi muşcă-i urechile şi pectoralii. Nu va rezista mai mult de câteva secunde şi cu siguranţă se va excita şi te va dezbrăca pentru a face sex.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MADUTZA pe 28 Nov 2012, 22:25
    :)))))))))))))))))))))))

    FAZA CU FRISCA AM INCERCATO SI EU SI A FOST SUPER. CEL PUTIN PT MN........IMI PLACE ARTICOLUL.....MAI PUTIN FAZA CU SEXUL ORAL.

    3
    0

  • kallid pe 22 Sep 2012, 13:05
    Are dreptate Sandra

    Nu critic articolul, dar greselile gramaticale trebuie taxate. Greseala Sandrei nu tine de gramatica, tine de scris, a apasat gresit pe tastatura si nu a recitit. Va provoc sa imi spuneti care este greseala gramaticala in "trucri sexuale".

    2
    2

  • alex pe 17 Sep 2012, 20:34
    :)))))))

    sandra vezi-ti de gramatica ta...."trucri sexuale"... mai bine incidem ochii :P

    3
    3

  • onutta21 pe 17 Sep 2012, 18:10
    :)))))

    noi am incercat cuburile de gheata dar nu s-a intamplat nimik , la ciocolata este naspa rau ca ramai tare lipicioasa , strici si lenjeria de pat ....o faci praf :)))) glumesc sunt ok toate , imp este sa nu fim inhibate si sa le oferim si sa ne oferim si noua in acelasi timp un gram de sexualitate :D

    3
    0

  • mikiduta pe 17 Sep 2012, 16:57
    pt sandra

    sandra vezi-ti de gramatica ta...."trucri sexuale"... hai mai bine sa deschidem ochii... e ur articol foarte bun.... nu mai fii rea ...

    5
    2

  • sandra pe 17 Sep 2012, 14:03
    plimbăţi limba ???

    Va pricepeti la trucri sexuale, dar la gramatica ba.

    18
    3

  • simika pe 17 Sep 2012, 10:11
    :)))

    am reusit sa il fac sa dea ochii peste cap si sa il infiebantez...cum? foarte usor...."ne-am jucat cu inghetata!"... azi...si a2a zi am chemat salvarea ca a facut temperatura 40 si dadea ochii pe bulgari...PS...nu incercat asta acasa...cred ca mai bine merge cu ciocolata :D

    14
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod