Sex. 5 sfaturi ca să te simţi în largul tău în timpul partidei de amor



3. Este foarte uşor să înşiri o grămadă de lucruri care nu-ţi plac la tine, însă provocarea vine atunci când încerci să faci o listă cu ceea ce-ţi place la tine! Un bun exerciţiu pentru a te descoperi  este acela de a te privi goală în oglindă, iar în loc să te concentrezi pe părţile negative să încerci să vezi celelalte părţi de care nu eşti neapărat nemulţumită. Poate să-ţi placă faptul că ai un nas mic, sâni perfecţi, o talie de viespe sau un posterior bombat, indiferent care sunt aceste lucruri, este imposibil să nu găseşti la tine ceva de care să fii mulţumită. Fii sinceră cu tine şi vei constata că poţi să găseşti multe lucruri de care eşti multumită!


4. Sexul nu este ceva ce se învaţă într-o singură partidă de amor şi apoi te poţi considera maestru. Nicidecum! Pe măsură ce relaţia se dezvoltă poţi să constaţi că gusturile în materie de sex se modifică, de aceea poate să fie un studiu permanent pentru a aduce plăcerea în dormitor. Notează pe o foaie toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci cu iubitul tău, iar apoi documentează-te despre fiecare şi aplică ceea ce ai învăţat.


5. Vorbeşte cu o prietenă apropiată despre fanteziile tale sexuale, deoarece acest lucru te poate ajuta să conştientizezi că aceste lucruri sunt perfect normale şi toată lumea visează la partide de amor excepţionale. Acest lucrru te va ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să abordezi cu încredere anumite poziţii noi sau să fii deschisă în faţa unor noi experienţe.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 29 Mar 2016, 13:53
    DACA

    DACA AM AJUNS SA SCRIEM PE HIRTIE CUM SA NE F....., PUTEM SA NE DAM UN GLONT IN CAP LEJER. O DOVADA IN PLUS CA SINTETI CU CAPU' DIN MOMENT CE PUBLICATI FEL DE FEL DE ABERATII.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod