Sex. 5 lucruri enervante pe care le face când e în pat cu tine

Te scoate din minţi când uită de preludiu sau te trage prea tare de păr în timp ce faceţi amor? Ce alte obiceiuri care sunt moartea pasiunii mai au bărbaţii
Şi când te gândeşti că sunt doar câteva dintre lucrurile enervante care te scot de-a dreptul din minţi atunci când eşti în pat cu el... Chiar dacă se cred aşi în ale sexului, unii bărbaţi adoptă anumite obiceiuri pe care le consideră pasionale, dar care sunt foarte enervante pentru femei. Iată câteva dintre acestea:

1. Uită de preludiu


Ceva mai lipsit de pasiune nici că există pentru o femeie. Dacă un bărbat uită de preludiu, oricât de scurt ar fi el, partida de sex are toate şansele să fie un eşec. În majoritatea cazurilor, preludiul este tocmai momentul care dictează întreaga desfăşurare a lucrurilor în dormitor. Cât de intens este orgasmul sau dacă mai apuci să ajungi la el sunt adesea principalele puncte pe care le ocheşte preludiul. Aşadar, preludiul este esenţial, chiar dacă uneori merge şi o partidă rapidă de sex. Acele momente sunt considerate de majoritatea femeilor nişte excepţii de la regulă.


2. Te trage prea tare de păr


Da, poate să fie incitant şi sexy atâta vreme cât se face cu măsură. Şi nu, nu este deloc pasional dacă trage mai tare de păr, aşa cum ar fi văzut în filmele pentru adulţi pe care le-a vizionat. Delicat şi cu măsură, acest obicei poate să fie unul foarte incitant pentru amândoi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod