Sex: 5 locuri interzise în care merită să faci dragoste în noaptea dintre ani

Noaptea de Anul Nou este ocazia perfectă pentru a face un lucru inedit, ceva ieşit din comun, ceva ce în restul timpului nici măcar nu îţi trece prin cap să încerci.
Noaptea de Anul Nou este ocazia perfectă pentru a face un lucru inedit, ceva ieşit din comun, ceva ce în restul timpului nici măcar nu îţi trece prin cap să încerci. De ce ai alege să faci ceva extravagant în noaptea dintre ani, când restul lumii bea şi mănâncă? Păi tocmai din acest motiv: când ceilalţi se mulţumesc să întâmpine Anul Nou în mod tradiţional, la masă, tu te poţi furişa împreună cu iubitul tău pentru a face sex într-un loc interzis.

Desigur, ai nevoie de o doza mare de curaj pentru a face sex în locuri interzise, dar până la urmă o dată pe an este Revelionul şi merită să-ţi încerci norocul. În plus, nimic nu se compară cu adrenalina pe care o simţi când ştii că poţi fi surprinsă asupra faptului. Iată în ce locuri interzise poţi face sex în noaptea dintre ani.

1. În garaj

Există o mulţime de locuri interzise în care poţi face sex de Anul Nou, în funcţie de locul în care te afli. Dacă mergi la un party organizat acasă la prietenii tăi, profită de ocazie pentru a-ţi invita iubitul la un quickie în garaj. Cercetează "teritoriul" dinainte, pentru a vedea dacă uşa este închisă şi trebuie să ceri cheia. Găseşte o scuză plauzibilă, cum ar fi că ai nevoie de ceva anume, ce ştii sigur că se află în garaj. La cât de euforică va fi atmosfera, nimeni nu va intra la bănuieli.

2. În spatele unei clădiri

Dacă noaptea dintre ani te prinde la un restaurant, poţi alege să faci sex la baie, dar este posibil să fiţi surprinşi în orice moment, mai ales că baia este cea mai frecventată încapere când este rost de băutură multă. Aşa că cel mai bine ar fi să te furişezi împreună cu iubitul tău în spatele restaurantului sau într-un loc cât mai ferit de ochii curioşilor. Trebuie să vă mişcaţi repede, dacă nu vreţi să îngheţaţi.

3. În sala de fitness

Îţi petreci noaptea dintre ani la o pensiune sau o cabană de munte? Atunci ia în calcul posibilitatea de a face sex într-un loc cu totul şi cu totul inedit: în sala de fitness. Cele mai multe pensiuni dispun de astfel de săli, iar în noaptea dintre ani poţi fi sigură că nimeni nu calcă pe acolo, toţi fiind preocupaţi să se delecteze cu mâncare şi băutură. Interesează-te cum poţi avea acces în sala de fitness sau în orice altă încăpere pentru turişti: piscină, saună, sală de biliard etc.

4. În parc

Dacă noaptea dintre ani te prinde in centrul oraşului, la un concert sau la focurile de artificii, ia-ţi iubitul şi căutaţi un loc întunecat din cel mai apropiat parc. Slabe şanse să vă deranjeze cineva, mai ales dacă alegeţi să faceţi sex chiar la miezul nopţii.

5. În camera alăturată

Cu cât te străduieşti să te ascunzi mai bine, cu atât atragi mai mult atenţia. Îţi petreci noaptea dintre ani la părinţi sau la socri? Atunci cel mai bun loc pentru sex este camera alăturată de cea în care se ţine petrecerea. Inventează o scuză plauzibilă pentru a lipsi câteva minute şi fă sex cu partenerul tău mai pasional ca niciodată.

Luaţi cu voi o sticlă de şampanie, pentru a sarbatori Anul Nou aşa cum se cuvine, şi nu uita să porţi o lenjerie intimă sexy si roşie, pentru a fi iubită şi a avea noroc anul următor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mia pe 29 Dec 2012, 18:06
  seXxX

  le-am incercat pe toate cu barbati diferiti..... cine vrea sa incercerce cu mn. sa ma caute ..........................

  14
  6

 • MatheiuRO pe 29 Dec 2012, 13:35
  despre sex:))))))

  si daca nu ai face sex, ar veni sfarsitul:))))))))

  11
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod