Sex. 5 jucării erotice care te ajută să atingi orgasmul în timpul masturbării

Dragostea solitară te relaxează, te scapă de inhibiţii, vindecă durerile de cap şi crampele menstruale, te ajută să-ţi cunoşti corpul şi îţi arată calea spre orgasm. De asemenea, este o opţiune bună pentru preludiu. Ca şi în cazul sexului în doi, jucăriile erotice pot face actul sexual mai incitant şi te ajută să atingi climaxul. Însă, pentru început, nu trebuie să te aventurezi să încerci lucruri complicate. Iată câteva produse simple, dar care promit plăceri uriaşe. Merită încercate!

Fluturele
Este un vibrator de dimensiuni mici care poate stimula interior, dar şi clitoridian. Forma de fluture nu numai că îl face simpatic pentru doamne şi domnişoare, dar şi eficient. Forma dispozitivului permite stimularea întregii suprafeţe a vaginului, a clitorisului şi a labiilor. Îl poţi purta sub haine, sau îl poţi folosi în preludiu cu iubitul tău. 

Bilele vaginale
Dispozitivul este format din două bile de metal învelite în latex, legate cu un şnur. Acestea nu numai că înlesnesc drumul spre orgasm, dar întăresc mușchii vaginali și tonifică mușchiul pubococcigian.

Stimulatoare pentru sfârcuri
Sânii sunt o adevărată podoabă pentru femei, dar şi una dintre zonele erogene. Sfârcurile sunt foarte sensibile la stimularea sexuală, iar mişcările potrivite te pot duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. În lipsa unui partener, te poţi bucura de atingeri excitante cu ajutorul stimulatoarelor cu vibraţii pentru sfârcuri. Aceste dispozitive sunt rezistente la apă şi le poţi aduce cu tine la duş de fiecare dată când momente orgasmatice. 

Limba vibrator
Un dispozitiv cilindric care are ataşat o jucărie sub formă de limbă promite plăceri de neuitat. Se introduce lubrifiant într-un compartiment special şi se alege unul dintre programe. Poate fi folosit pentru tachinare sau inserţie.

Crazy rabbit vibrator
Vibratorul este prevăzut cu nişte mărgele rotative şi dispozitiv pentru stimularea clitoridiană. Materialul moale şi plăcut la atingere este perfect pentru o penetrare uşoara în orice moment. Mai dispune şi de trepte separate controlabile de vibrare şi rotaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod