Sex. 5 jucării erotice care sunt în topul preferinţelor partenerului de amor

Cele cu telecomandă care îi permit să declanşeze senzaţii tari chiar şi într-un loc public sau de la distanţă sunt pe primul loc


Bărbaţii adoră jucăriile sexuale şi merită să le dai o şansă, deoarece vei constata şi tu cât de excitante pot să fie pentru cuplu. Iată cinci dintre jucăriile pe care iubitul tău şi-ar dori să le încerce:
1 din 6

1. iPhone Version Vibrator Purple - Vibease

Este un nou vibrator discret şi senzual, iar atunci când este folosit împreună cu aplicaţia de mobil, veţi avea puterea de a experimenta lucruri noi şi de a va bucura de plăceri inegalabile. Aplicaţia Vibease Intimate permite partenerului să trimită vibraţii personalizate de peste tot din lume. Nu contează dacă acesta se află în biroul de lângă sau chiar în altă ţară, momentele intime şi plăcerea intensă rămân la fel.

Este un vibrator confortabil şi uşor de transportat. Are vibraţii puternice şi pulsaţii personalizate pentru o experienţă cât mai reală. Bateria este reîncărcabilă prin cablu USB şi ţine până la 3 ore de utilizare. Aparatul este impermeabil şi poate fi folosit ca vibrator normal dacă nu ai telefonul la îndemână.

Îl poţi cumpăra de AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod