Sex. 5 jocuri erotice de încercat în weekend. Testează-le!

Plictiseala îţi poate afecta serios viaţa amoroasă, mai ales dacă nu faci nimic pentru a readuce pasiunea în cuplu
Jocurile sexuale sunt o modalitate excelentă pentru a aduce un plus de acţiune în dormitor. Vă ajută pe tine şi iubitul tău să vă redescoperiţi şi să experimentaţi ceva nou, ceea ce cu siguranţă sporeşte şi plăcerea. Iată ce puteţi încerca în acest weekend:

Bomba cu ceas

Cuplurile foarte ocupate şi în mod deosebit cele de lungă durată, au tendinţa de a neglija preludiul. Acesta devine treptat tot mai scurt, ceea ce poate afecta grav pasiunea. Un joc menit să schimbe asta este "bomba cu ceas". Tu şi iubitul tău trebuie să vă imaginaţi că aveţi la dispoziţie zece minute pentru preludiu, pentru atingeri şi sărutări fierbinţi, timp în care penetrarea este interzisă. Veţi obţine în acest fel o tensiune sexuală care va spori pasiunea, vă va stimula inventivitatea şi vă va ajuta să vă înfierbântaţi la maximum! O clepsidră s-ar putea dovedi utilă pentru a pune în practică acest joc.

Legat la ochi

Foloseşte o eşarfă pe care să i-o legi la ochi iubitului tău. Condu-l apoi în dormitor sau în oricare altă parte a locuinţei voastre şi dezbracă-l, sărută-l şi atinge-l aşa cum ştii că îi place. Acest joc are două efecte majore. Lipsa vederii în timpul sexului creează o stare de vulnerabilitate psihologică şi accentuează celelalte simţuri, ambele extrem de excitante. Iubitul tău va fi surprins de fiecare sărut, de fiecare atingere şi de aroma corpului tău.

Prizoniera

Jocurile de putere sunt întotdeauna fascinante, atât în viaţa reală, cât şi în dormitor. Nu este de mirare obsesia creată de cartea Fifty Shades of Grey. Pentru un joc de-a stăpânul şi scalva aveţi nevoie de câteva cravate. Lasă-l pe iubitul tău să-ţi înfăşoare cravatele în jurul încheieturilor mâinilor şi gleznelor şi să te lege de pat în cazul în care aveţi cadru din metal sau de altceva, daca nu aveţi. Vei fi astfel total la dispoziţia lui! Este de preferat să încerci aceste jocuri numai cu un partener stabil, în care ai multă încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod