Sex. 5 greşeli pe care le faci în pat la 30 de ani. Evită-le!

Experienţa sexuală pe care ai acumulat-o până în jurul vârstei de 30 de ani îţi permite să fii mult mai dezinvoltă şi mai îndrăzneaţă în pat.
De fapt, despre această vârstă se spune că este perioada la care femeile au cele mai multe orgasme, iar viaţa lor sexuală devine tot mai bună. Dar dacă nu te regăseşti deloc în această descriere, atunci este posibil să faci unele greşeli. Iată care sunt acestea:

Mimezi orgasmul

Într-un sondaj realizat în anul 2012 de publicaţia AskMen.com, la care au participat aproximativ 1000 de femei, 54% dintre cele care au completat chestionarul au declarat că au mimat cel puţin o dată orgasmul, în timp ce 26% dintre femei au declarat că mimează orgasmul de fiecare dată când fac sex. Aceasta este una dintre greşelile majore pe care le poţi face în pat. Are potenţialul de a bloca total evoluţia vieţii tale sexuale, mai ales dacă ai un partener stabil. Iubitul tău va considera că te simţi excelent când faceţi dragoste, deşi tu poate că n-ai mai avut un orgasm "real" de foarte multă vreme. 

Nu acorzi atenţie preludiului

Pentru a avea orgasm, durata preludiului este esenţială în cazul femeilor. Dacă iubitul tău este gata de sex oricând, oriunde, trebuie să recunoşti că nu acelaşi lucru îl simţi şi tu. Săruturile, mângâierile şi atingerile prin care vă exploraţi trupurile sunt absolut necesare pentru ca şi tu să obţii orgasmul. Prin urmare, spune-i iubitului tău că îţi doreşti ca preludiul să dureze mai mult sau propune-i jocuri erotice care amână penetrarea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod