Sex. 5 greşeli pe care le faci în pat la 20 de ani. Evită-le!



Eşti pasivă

Te-ai obişnuit ca partenerul tău să iniţieze întotdeauna partidele de amor? Îl laşi pe el să facă mereu primul pas? O astfel de pasivitate are efecte nocive asupra vieţii tale sexuale şi asupra relaţiei. Aşa cum ţie îţi place să te simţi dorită, la fel şi iubitul tău are aceleaşi nevoi. Iar faptul că te aştepţi ca iniţiativa să vină numai din partea lui l-ar putea determina să creadă că tu nu îl doreşti sau nu îl consideri sexy. De asemenea, preia controlul în pat şi propune poziţii şi tehnici noi, pe care nu le-aţi mai încercat.

Îţi neglijezi propria plăcere

Foarte multe femei îşi concentrează toată energia pentru a-şi satisface iubitul, lăsând complet deoparte propria plăcere. Din nevoia de a fi pe plac iubitului, riscă astfel ca viaţa sexuală să fie total nesatisfăcătoare. Dacă te regăseşti în această descriere, trebuie să ştii că plăcerea ta este la fel de importantă ca şi a lui, iar orgasmul nu ar trebui să fie o raritate pentru tine. Preia iniţiativa, vino cu propuneri pentru iubitul tău, vorbeşte cu el despre ceea ce îţi place şi ce nu îţi place în pat. Pentru ca o relaţie să fie fericită, trebuie în primul rând să fie echilibrată.

Nu îţi explorezi corpul

Femeile obţin orgasmul mult mai greu decât bărbaţii. Este un fapt foarte bine cunoscut şi chiar dovedit ştiinţific. Dar dacă vrei să te bucuri cât mai des de plăcere maximă, atunci este absolut necesar să îţi cunoşti corpul, să îl explorezi şi să descoperi senzaţii noi. Dacă tu nu ştii care sunt punctele tale sensibile şi ce îţi provoacă cea mai multă plăcere, atunci nimeni nu te poate ajuta să descoperi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod