Prima intalnire se lasa cu sex?

Ai face sex de la prima intalnire sau cu un tip pe care abia l-ai cunoscut? Consideri acest pas o miscare gresita sau o provocare? Cand am intrebat-o pe Marina, o prietena, aceasta mi-a raspuns: "Prima regula a unei prime intalniri cu un barbat este aceea de nu face sex, iar cea de-a doua regula - niciodata nu face sex cu un barbat de la prima intalnire!
Ai face sex de la prima intalnire sau cu un tip pe care abia l-ai cunoscut? Consideri acest pas o miscare gresita sau o provocare? Cand am intrebat-o pe Marina, o prietena, aceasta mi-a raspuns: "Prima regula a unei prime intalniri cu un barbat este aceea de nu face sex, iar cea de-a doua regula - niciodata nu face sex cu un barbat de la prima intalnire!

Poate par demodata, dar mie imi place sa fac dragoste si nu sex. Cum dupa cateva ore de conversatie nu pot ajunge sa il cunosc sau sa ma indragostesc de acel barbat, prefer sa nu fac aceasta miscare gresita... Nu vreau sa regret mai tarziu"
.

Diana, care este "adepta" modelului femeilor din "Sex and the City", nu se simte jenata sa recunoasca faptul ca i s-a intamplat, chiar de cateva ori, sa faca sex la prima intalnire: "Nu vad nimic rau in a te distra, a te simti bine, iar daca se intampla sa imi placa tipul, nu refuz o partida de sex. Imi amintesc de un 'blind date' pus la cale de o prietena.

Mi-a placut foarte mult tipul, dar, din pacate pentru mine, dupa ce s-a consumat partida de sex si ne-am mai intalnit de cateva ori, ajunsesem sa ma indragostesc de el. Din nefericire, pentru el a fost o simpla aventura, iar cine a avut de suferit am fost doar eu. De atunci m-am mai 'cumintit': nu mai fac sex la prima 'vedere', poate la a treia, a patra"
, se amuza Diana.

Poate ca sexul la prima intalnire nu este o idee tocmai buna... Ti s-a intamplat si tie sa faci acest lucru si te-ai trezit a doua zi napadita de remuscari: "Oare a fost un pas gresit?", "Trebuia sa mai astept cateva intalniri pana sa ma arunc in patul lui?", "Oare ce parere si-a facut despre mine?", "Asta inseamna ca sunt o femeie usoara?" etc. La unele dintre aceste intrebari e posibil sa nu afli raspunsul niciodata...

Pentru unele femei, sa faca dragoste cu un barbat este o decizie foarte importanta, pentru ca sunt implicate sentimente; pentru alte femei, sa faca sex este o activitate pe care o presteaza cu foarte mare usurinta, fie la prima sau la a zecea intalnire.
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fane pe 3 Ian 2014, 10:15
    prima intalnire

    hey care eraste

    0
    0

  • Rox pe 18 Aug 2011, 01:06
    .. ciao

    Heii`:X. am vazut diferite comentarii pe aiki`..:)) k kik la 14 - 15 - 16 ani e devreme`.. k nu esti dezvoltata` =)). Pai` hai sa va spun asa` :)) Alea care zikeau k nu suntem dezvoltate.. am 14 anii`:x Nu ma laud k arat bine`..Asta e decizia alt0ra;). DAR SA STITI SUNT DEZVOLTATA. .. Si legat de viata sexuual`:x..Hmm . miam inceputo scus 3 luni`.. am o relatie de 6 luni`..nu imi pare rau delok` !.

    2
    7

  • eva88 pe 18 Apr 2011, 09:49
    repede

    Eu am parerea ca la prima intalnire nu e bine sa faci sex, nu o cunosti, nu sti nimic despre el poate sa fie un pervers.

    6
    2

  • ioana pe 18 Mar 2011, 19:53
    sex sau nu?

    deci crd k toate ati zis k asa ceva nu o sa faceti ...dar multe ati ajuns sa faceti sex la first date..si eu ma numar printre voi si a luat nastere o relatie f frumoasa dupa acea seara si ink sunt cu baiatul respectiv ..asa k voi celelalte care nu concepeti asta.:NICIODATA SA NU SPUNETI NICIODATA...pupici

    7
    1

  • ana-maria pe 7 Iul 2010, 13:37
    sex la prima intalnire

    nu la mine a durat cam mult oana am ajuns in pat si totusi amantul meu a avut rabdare, chiar daca mi-a propus de la prima intalnire ca vrea sa facem dragoste,sa ma tina in brate o noapte intreaga,depinde de fiecare ce simte pe moent dar cred in sex la prima intalnire.

    4
    1

  • anonima pe 6 Dec 2009, 18:08
    sex la prima intalnire

    apropo vb de o luna cu o persoana pe net ...ami e tare drag .. nush dc simt nevoia sa ai zic puiule .. te iubesc si kestii dinastea .. kit ca vb la telefon in fiecare zi pe mess la microfon al vad numa in poza ami place de el asa cum se comporta da ami zice ca are treaba si o sa ne vedem intro zi .,,.si apropo a mai spus ca daca el ma iubeste e in stare sa astepte daca nu vreau in prima seara sa facem dragoste sau sex ... mnah .. ce spuneti merita sa fac sex in prima seara .. conteaza mult ..? ptr o viitoare relatie .. sau mai tarziu...?

    2
    1

  • anonima pe 6 Dec 2009, 18:03
    ptr mada

    buna mada deci ati zic din propria experienta nu fa prostia asta sa fi curioasa si daca te indragostesti ca zici ca baiatul asta merita ca si el am iubeste .. daca o si persoana te iubeste asteapta .. mai alesca ai 13 ani off god eu la 15 ani am nascut si eu credeam ca e mare iubire lam iubit da el dupa 6 ani ma lasat ptr alta nah ce zici? am o fetita frumoasa nu regret da nu fa si tu o prostie sau cum a mai spus o persoana ca fetele din ziua de azi as super makiate scuzama eu al 13 ani nici nu stiam cei ala makiaj god sau toti copii cu telefoane cum se imbraca mai ceva ca mine ca am 21 de ani .. totusi si parintii un pic gresesc sau cred vun pic mab cu copii nu exista comunicare si copii gesesc ... mada ai timp de o sa te saturi deci .. fati scoala si nu te gandi la sex .. ca esti mica nu stii cei viata .. poate anca nici eu nu stiu .. mai am de invatat ..

    6
    0

  • mari pe 16 Oct 2009, 14:12
    ptr mada

    draga madalina nus de moda veche dar nicoi de moda noua adik "am 13 ani hai samo trag"hai la 17-18 ani ani e altceva mai incepi sa cunosti lumea tu sa te schimbi fizic si mental in afara de asta nu sti dak el va fi mereu cu ttine acum iti pote spune k veti casatori k te iubeste bla bla ertc etc dar dupa nu sti ce fa urma sincer eu la 22 am facuto prima oara acum am 24 si ma gandesc uneori nu era mai bn dak era virgina si acum nu trebuie sati fie rusine trebuie sa fi mandra sa te preocuoe alte lucruri nu virginatate pe mine la 13 ani abia asteptam sa treca anul ala sami iau buletinul si inca visam la o papusa barby IN fine acum e vitza ta faci cum vrei numai sa nu regeri mai tarziu fiecare om e responzabil de vitza lui de faptele lui

    1
    0

  • Carolyna pe 26 Sep 2009, 02:34
    Pt Madalina!!!!

    Buna La toatta lumea...am intrat pe site-u asta am vz comentariile voastre unele sunteti destul d mari ...dar fata asta Madalina ma surprins...eu fac 18 ani peste cateva luni si credeti-ma ca nu vreau sa imi incep viata sexuala...am citit d unde am apucat:D cate riscuri sunt...prin cate transformari trece corpu tau...in fine...nu st vro fata batranaa st normala...dar am multe prietene care regreta ca si-au inceput viaata sexula la 14...15..chiars16.16..simamadalina la 13 ani deha

    2
    0

  • raloo pe 2 Sep 2009, 23:32
    pt madalina

    bai, frate, ce mentalitate au fetele de 13 ani astazi! madalina, mama ta stie ca tu te gandesti la sex in loc sa te gandesti ca-ti iei buletinul la anul? nu pot sa inteleg de ce se grabesc copiii sa faca sex! fetele sunt cele care isi incep viata sexuala mai devreme: fetelor, nici macar nu sunteti dezvoltate - nici la fizic, nici la creier; o carte nu vi se leaga de mana, la scoala mergeti doar sa agatati si sa va etalati rimelurile si fardurile mult prea devreme. nu stiu ce o sa se aleaga de pamantul asta! am avut ocazia sa vad, o gasca de minore (12-13-14 ani!!!), la spitalul de ginecologie, pt. chiuretaje!!! nu sunt inapoiata, nu sunt de moda veche, dar ceea ce vad ma ingrozeste si ma face, din ce in ce mai mult sa nu-mi doresc sa am fete, ci numai baieti!

    2
    0

  • alex pe 13 Iul 2009, 02:10
    prima intalnire

    eu cred ca la prima intalnire ar trebui sa va cunoasteti mai bn. ca dupaia poate zice baiatu ca esti vreo panarama de fata si o faci cu toti de la prima intalnire.dar ma rog fiecare cu alegerea lui

    3
    0

  • mitza pe 2 Iul 2009, 22:37
    faci ce simti

    sex la prima intalnire!da am facut asta pt prima oara acum 3 luni.e ceva ce vine d la sine se intampla pur si simplu. am inchis ochii s am trait clipa. suntem s azi impreuna s formam o pereche cu o relatie stabila s serioasa. s dak nu ar fi fost asa nu as fi regretat.traieste clipa! chiar dak ramane o aventura nu trebuie sa iti para rau.in ziua d azi trebuie sa profiti d tot ce te face sa te simti bn

    1
    1

  • Alexa pe 31 Mai 2009, 18:55
    Sex la prima intalnire....?

    La inceput nu eram adepta acestui "joc", dar in umra cu ceva timp acest lucru s-a intamplat!Vorbean cu un timp pe care il cunosteam de mult timp,prin nenumarate discutii am ajuns la concluzia ca aveam foarte multe in comun si ca ne placem, a venit ziua intalniri.....ne-am int am petrecut o zi minunata si seara s-a lasat cu o partida de sex! Nici prin gand nu ne trecea ca se putea intampla asa ceva dar totusi s-a intamplat. Nu mi-a parut rau, nu m-a criticat,sau ceva de genul acesta, asa am simtit la momentul respectiv amandoi si nu avem de ce sa ne criticam "doritentele".Si astfel aceasta prima intalnire "a declansat" o frumoasa relatie, a trecut un an de la aceasta intalnire si vreau sa spun ca ne intelegem foarte bine si amandoi am ajuns la concluzia ca acea prima intalnire care s-a lasat cu sex a fost un pas importnat in relatia noastra.....Deci lasati inhibitiile si temerile la o parte si daca simtiti acest lucru sa stiti ca nu este nimik gresit!

    0
    1

  • caterina pe 31 Mai 2009, 17:57
    uneori regreti ca nu ai facut sex

    eu tot eram de acord ca nu e bine sa faci sex de la prima intalinire, de fapt eu cu un fost prieten cu care am iesit la un ceai, apoi m-a petrecut acasa si dupa cateva conversatii la telefon urma sa facem o partida de sex, eu am fost aceea care l-am refuzat gandind ca e prea devreme pentru a face sex sau dragoste, si dupa aceea nu mi-a mai propus nimic, macar ca ne vedeam uneori si discutam, dar pana la urma eu am suferit cel mai mult pentru ca m-am indragostit nebuneste de el si traiesc si azi uneori cu acest gand de ce am refuzat. A trecut ceva timp si m-am casatorit am si nascut si 2 copii si el la fel si-a aranjat viata are si copil. Dar cand l-am revazut mi-am dat seama ca eu nu am incetat niciodata sa il iubesc si ca am regretat mult ca nu am facut in acea noapte dragoste, cine stie ce urma poate ca as fi fost cu el impreuna, poate ca nu, dar am suferit oricum, asa ca fetelor nici nu stii uneori cum e mai bine sa procedezi dar sunt de acord cu "Taieste-ti clipa si nu vei regreta". dar cine poate sa-mi defineasca si mie ce-i dragostea, m-am saturat sa tot citesc tot felul de articole despre dragoste si la 31 de ani tot nu-i inteleg sensul, te ia prin surprindere si te duce ratacind si te chinuie de ce oare e asa?

    1
    1

  • madalina pe 29 Mai 2009, 18:41
    vreu sa fac sex

    am 13 ani si nu miam inceput inca viata sexuala dar as vrea sa o incep bine inteles ca cu persoana la care tin si pe care o iubesc foarte mult

    1
    3

  • Dana pe 27 Mai 2009, 11:19
    cu cine?

    Sex de la prima intalnire cu cine? Cu persoana pe care abia ai intalnit-o? Nu, in niciun caz. Asa ceva nu exista. Faci sex cu barbatul/femeia pe care o doresti si nu o poti avea, iti implinesti o fantezie pe care nu ai putut-o pune in aplicare cu alta persoana dar pe care ti-ai dori-o etc, etc. Sexul la prima intalnire este o prelungire a relatiilor si sentimentelor anterioare o materializare a dorintelor care traiesc in noi dintotdeauna, nu ceva nou creat care sa aiba ca subiect persoana pe care ai cunoscut-o.

    2
    1

  • delia pe 24 Mai 2009, 18:02
    se poate

    extraordinar cu iubitul meu, dar de fiecare data cand il vad pe ovi, il evit...mi-e jena de el... oricum imi iubesc prietenul si nu regret ceea ce s-a intamplat cu ovi.... consider ca a fost o lectie de viata.

    3
    0

  • delia pe 24 Mai 2009, 17:59
    se poate

    ...mi se parea foarte urat sa faci sex din prima seara....pana l-am intalnit pe el...pe ovi...ne-am cunoscut pe net... am vorbit cateva zile....si apoi a urmat intalnirea... ce s-a intamplat va dati seama.... am facut dragoste toata noaptea ... atunci m-a invatat si ce inseamna sexul oral.... totul a durat 2 luni...pana el a plecat in Franta la prietena lui...stiam de ea de la inceput, dar fara sa vreau m-am indragostit de prima data cand l-am vazut.... mi-a fost foarte greu... au trecut 3 ani.... eu am o relatie de 2 ani ... ma inteleg extrao

    2
    2

  • adriana pe 20 Mai 2009, 11:13
    nu este o regula!!!

    sex la prima intalnire......nu este o regula acum fiecare cum gandeste....daca vrei sa ai doar o aventura dc nu...daca intre cei doi exista atractie fizik......si io am facut sex la prima intalnire numa ca in cazu meu ii ca io cunosc baiatu de cv timp doar ca acum cateva sapt neam intalnit pt prima data si sa lasat cu sex...si nu regret deloc....acum depinde de fiecare caz ca nu toate sunt la fel......nice subiect!!

    0
    2

  • Ella pe 17 Mai 2009, 22:07
    Nu e o regula

    Decat sa-ti para rau ca NU ai facut-o , mai bine sa-ti para rau ca AI facut-o !

    2
    1

  • zzzzzzzzz pe 17 Mai 2009, 19:13
    cum poti sti ce vrei!?!

    cum poti sa stii daca vrei doar sex sau mai mult de atat? se presupune ca este prima intalnire deci nu cunosti persoana! nu ai cum sa stii daca vrei mai mult decat sex cu cineva pe care nu-l cunosti deloc?! nu se pot nega atractiile fizice dar acesta e cam singurul lucru pe care poti sa-l stii la prima intalnire - daca te atrage fizic sau nu!

    3
    1

  • just me pe 16 Mai 2009, 14:03
    the same

    eu am facut dragoste cu un tip, de fapt sex... ca nu se poate numi dragoste ... la mare la 6 ore dupa ce ne'am intalnit. si eu vroiam sa ramana un one night stand .. si a doua zi ma intreaba da' cu noi cum ramane? am ramas afis cand am auzit.. si el era baiat :| am crezut ca numa fetele au replici din astea, dar se pare ca nu...:-? asa ca nu mai conteaza sexu la prima intalnire .... depinde si de mentalitate cred eu :) have a nice day today...:P

    1
    1

  • ana pe 14 Mai 2009, 13:34
    da

    eu am facut dragoste de la prima intalnire cu actualul si niciodata nu a fost nici un repros(si nici virgina nu eram) din partea lui in privinta acestui lucru si suntem foarte fericiti relatia noastra se bazeaza pe incredere si o viata sexuala extraordina.asa k nu e o regula binenteles ca ar pute avea repercursiuni depinde de persoana si de mentalitate

    2
    2

  • mary pe 13 Mai 2009, 22:38
    prima intalnire

    Nu este o regula generala, depinde de la caz la caz, desigur pentru mine a fost un caz fericit. Mi s-a intamplat sa fac sex de la prima intalnire, am constatat ca ne potrivim foarte bine, in timp luand nastere sentimente profunde, frumoase:iubirea. Nu mi-as fi imaginat ca o simpla atractie fizica sa se transforme intr-o iubire sincera.Am lasat lucrurile sa decurga, fara niciun plan, am trait clipa, ne-am bucurat si ne bucuram de lucrurile frumoasa.

    1
    2

  • Irinel pe 11 Mai 2009, 08:58
    prima intalnire............

    Numai la femeile mai usuratice sau cele care vaneaza asa ceva.Altfel nu poate fi vorba de asa ceva.Nici macar barbatilor care vor o relatie serioasa nu le plac femeile care se lasa la pat de prima data. Asa ca fetelor,depinde de cum esti si ce astepti de la sau dupa acea prima intalnire!!!!!!!!!!! Respectati-va ca sa fiti respectate!!!! O zi buna tuturor!!!

    2
    1

  • lady gaga pe 11 Mai 2009, 00:46
    ?

    fıecare cu mentalıtatea luı.sunt unele persoane carora le place sa traıasca clıpa.eu sunt o persoana maı sensıbıla care mı place sa fac dragoste şi nu sex.chıar daca aş dorı sa o fac dın prıma totuşi am o retınere-nu vreau sa regret mai tarzıu..poate nu maı ma cauta a doua oara şi m aş sımtı ranıta.nu mı place sa se joace nımenı cu sentımentele mele.vorbesc dın propıe experıenta

    2
    0

  • catalin pe 11 Mai 2009, 00:03
    se poate.

    Eram la strand,ne despartea bazinul, dar ne privean,am facut cateva sarituri... ... tot ne priveam .Am mers la cearceaful EI:Catalin ---IOANA la ce hotel stai?---la asta.mergem?ne-am ridicat ...a deschis usa dar nu am mai avut rabdare sa ajungem in pat.A fost dragoste la prima vedere?Nu stiu. Se poate poate si fara sa vorbim ,important este sa avem curaj sa facem ceea ce simtim ca dorim.Nu poti uita asa ceva niciodata.DARUI-TI casa pute-ti primi,si pastra-ti tot ce-i frumos.

    1
    1

  • maria pe 9 Mai 2009, 11:48
    la prima intalnire

    Eu cred ca... fiecare face cum simte. Nu este o regula de a o face din prima sau nu.Daca il/o cunosti suficient de bine, dupa foarte multa comunicare avuta, atunci nu mai conteaza. Parerea mea.

    2
    0

  • Catalina pe 8 Mai 2009, 22:25
    prima intalnire se lasa cu sex

    Pana anul trecut nu am conceput asta, cum nu am crezut nici ca ma pot indragosti pe net de cineva.Anul trecut prin ianuarie am inceput sa conversam pe net din februarie am inceput sa vorbesc doar cu el incet incet am inceput sa il iubesc, pe urma prin aprilie ne-am intalnit pentru prima oara si ciudat a fost faptul ca atunci cand l-am vazut nu stiam ce sa fac si cum sa fac sa il bag cat mai repede in pat si de acolo sa nu ii mai dau drumul.In mai anul trecut ne-am mutat impreuna si acum facem planurile de nunta.Nu regret nici un minut faptul ca m-am culcat cu el, dupa 30 de minute, si nici remuscari nu am avut.

    0
    1

  • roxana pe 8 Mai 2009, 21:57
    prima intalnire

    Pana acum o luna nu concepeam sub nici o forma lucrul acesta. Vorbesc cu cineva care este la 800 km departe de mine, undeva prin Hunedoara si eu undeva din Constanta. Vorbim la telefon de un an de zile si miraculoasa intalnire s-a petrecut exact acum o luna. Ne-am dat seama ca ne iubim si ca ne cunoastem si am acceptat sa fac si pasul acesta. In toamna ne vom muta impreuna, voi pleca eu la el si de ce nu poate ne vom si casatori. Daca relatia nu merge, cu siguranta voi revenii la conceptia mea, FARA sex la prima intalnire.

    2
    1

  • Lory pe 8 Mai 2009, 20:37
    de ce sa nu se lase cu sex?

    mi s-a intamplat o singura data si nu regret...inca il mai am alaturi,desi au trecut ceva ani de atunci...cu toate astea sunt convinsa ca nu toate situatiile de acest gen se termina ca a mea:)

    0
    1

  • ADRIANA pe 8 Mai 2009, 13:44
    PRIMA INTALNIRE

    NU AS PUTEA IN NICI UN CAZ.

    4
    1

  • maria pe 8 Mai 2009, 09:44
    prima intalnire se lasa cu sex?

    nu ,sub nici o forma

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod