Penisul lui: 5 metode ca să afli dacă te-a înşelat

Se spune că bărbaţii gândesc cu ce au în pantaloni. Zicala este cu atât mai adevărată cu cât vorbim de înşelat, nu-i aşa? Când calcă strâmb, e clar că bărbatul are un scurtcircuit în capul de sus şi comută pe ăla de jos.
Se spune că bărbaţii gândesc cu ce au în pantaloni. Zicala este cu atât mai adevărată cu cât vorbim de înşelat, nu-i aşa? Când calcă strâmb, e clar că bărbatul are un scurtcircuit în capul de sus şi comută pe ăla de jos. Şi că tot vorbim de capul din pantaloni, află că el îţi poate da indicii valoroase cu privire la fidelitatea posesorului.

Când un bărbat înşală, oricât de bine şi-ar ascunde infidelitatea, penisul lui nu e capabil să joace teatru, tocmai pentru că este capul impulsiv, ăla care face doar ce vrea, când vrea...

Aşadar, fii atentă la penisul iubitului tău, dacă bănuieşti că te înşală. Iată 5 metode prin care afli dacă a călătorit sau nu prin "ţări străine":

1. Înainte era pufos, acum are o coafură intimă


Creşterea interesului pentru propria înfăţişare este unul dintre cele mai comune semne de infidelitate, în opinia psihologilor. Când înşală, bărbaţii încep să acorde mai multă importanţă aspectului lor fizic. Încep să tragă de fiare, să-şi dea cu parfum, să-şi asorteze cureaua la şosete şi, de ce nu, să-şi retuşeze coafura intimă. În fond, bărbaţii ştiu prea bine că dacă îşi rad părul acolo jos, câştigă câţiva centimetri... Dacă penisul lui arată subit foarte bine şi constaţi că a suferit o schimbare de look, întreabă-te care e motivul.

2. Înainte era tare, acum e moale


Când creşte interesul pentru altă femeie, e clar că erecţiile îi sunt dedicate în primul rând ei şi, abia mai apoi, femeii de acasă. Chiar dacă faceţi sex la fel de des, vei remarca faptul că penisul lui nu mai trăieşte partidele voastre de sex cu aceeaşi pasiune. Un bărbat care primeşte sex din altă parte nu va mai avea erecţii atât de ferme şi atât de rapide. Doar dacă nu cumva este Superman! Vei observa că iubitul tău are nevoie de mai multă încălzire sau că în timpul sexului nu mai posedă virilitatea de altădată. În plus, dacă serile şi le petrece în compania altei femei şi vine târziu acasă, nu-l vor mai trezi erecţiile matinale, nici măcar ceasul deşteptător...

3. Înainte era plin, acum e gol


Dacă te înşală, se poate spune că iubitul tău are orgasme şi cu altă femeie. Ceea ce înseamnă că are multe orgasme, per total! Fii atentă dacă iubitul tău se manifestă altfel când are orgasm cu tine. Sexologii spun că masturbarea excesivă la bărbaţi cauzează oboseală, pentru că se face risipă de minerale, în special Zinc. Ori de această energie este nevoie pentru a se produce lichidul seminal şi sperma. Dacă iubitul tău are orgasme cu această femeie, nu doar cu tine, înseamnă că va ejacula o cantitate mai mică de lichid sau sperma ejaculată va fi mai puţin vâscoasă. Vorbim de cazuri în care bărbatul ajunge să aibă orgasm în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi.

4. Înainte ejacula imediat, acum se lasă aşteptat


Când simte o atracţie puternică faţă de femeia cu care împarte patul şi nu a mai ejaculat de o vreme, bărbatul tinde să aibă orgasm în câteva minute. De fapt, la începutul unei relaţii mulţi bărbaţi se masturbează înainte de sex sau au un orgasm cu iubita şi mai continuă partida cu ea pentru a mai avea încă unul şi pentru a o satisface şi pe ea. Când înşală, e clar că miza sexuală este foarte ridicată. Bărbatul îşi va folosi mai toată energia sexuală cu amanta! În aceste condiţii vei remarca faptul că orgasmele lui cu tine nu mai au intensitatea de altădată.

5. Înainte voia sex, acum preferă să lenevească


Mulţi bărbaţi intră într-o relaţie stabilă şi pentru că au parte de sex garantat! Mulţi se bucură la gândul că vor face sex cu o oarecare frecvenţă şi nu vor mai fi nevoiţi să-şi ia poşete peste cap când agaţă în club. Probabil că şi iubitul tău ţi-a bătut apropouri să-i faci sex oral, sau te-a implorat să faceţi sex când tu erai obosită, sau s-a plâns că l-ai întărâtat şi l-ai lăsat baltă, iar el n-a avut orgasm. Ei bine, când altă femeie se ocupă de iubitul tău, brusc nu te vei mai lovi de aceste probleme bărbăteşti în relaţia de cuplu.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Mihai pe 26 Iul 2020, 00:19
  Inselat

  Coafura o fac de 20 de ani si iau si un complex de vitamine care contin 200% zinc plus ca fac spot la greu si am nivel maxim de testosteron in cazul asta cum mai verifici cu metodele care le-ai spus mai sus? Aricolul asta e de ras

  0
  0

 • adina pe 8 Aug 2013, 03:46
  100% adevarat articolul

  Toti acesti 5 pasi s-au derulat intre mine si sotul meu la "ultimul" nostru contact sexual, era ceva neobisnuit, tinand cont ca am avut o viata sexuala buna, (fara astfel de incidente) asadar mi-a ridicat primele semne de intrebare. Dupa care au urmat alte semne de intrebare.....un mesaj "nevinovat" trimis EI....si multe altele.... Evident, nu se poate generaliza, dar din pacate in cazul meu s-a dovedit a fi asa....

  1
  0

 • roxy pe 11 Oct 2011, 12:23
  infidelitate

  Cele 5metode , ca sa afli daca te-a inselat mentionate anterior sunt doar simple supozitii.Daca penisul lui ,,doarme,, sau este ,,activ'', daca are ,,freza" intima sau nu, nu sunt probe clare de inselaciune , si nici probe la un eventual divort. Nimic mai fals!Tu , presupusa nevasta inselata stai sa-i cintaresti cantitatea de ,,lichid seminal",dupa...?

  1
  0

 • noi pe 18 Sep 2011, 00:45
  00====

  maria (de sex masculin) te simti cu musca pe caciula??? eh barbati barbati va cam trecut vremea ...

  2
  1

 • maria pe 9 Sep 2011, 16:22
  GELOZIA + PROSTIE = 100% ESEC

  Art. e sub orice critica nu am citit in viata mea ceva mai stalinist, dragoste cu sila nu se poate, daca te inseala e clar ca nu esti femeia de care are nevoie ci doar menajera. In opinia mea gelozia=prostia sa stai sa-ti analizezi barbatul la fiecare detaliu nu merita efortul mai bine te respecti pe tine ca persoana, esti o doamna ca oricum sfarsitul va fi acelasi.

  5
  7

 • Niggerul pe 8 Sep 2011, 13:33
  Un articol bun

  Felicitari este un articol foarte bun!

  8
  2

 • Elena pe 7 Sep 2011, 20:02
  Inca ceva!

  A observat toata lumea, dar eu i-am spus sotului ca al sau coleg mai tanar are o amanta. "De unde stii"? Pai, de o viata, se roaga sotia lui sa slabeasca, iar acum, a dat jos 16 kg intr-un an ! Tipul are 47 de ani ! Ma credeti ca am avut dreptate? Amanta l-a obligat sa slabeasca ! Poftim cultura !

  14
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod