Jucarii sexuale in dormitor

                       

Lubrifiantii


Realizati in general pe baza de apa, lubrifiantii se prezinta sub forma unui lichid gelatinos, incolor. Scopul acestora este de a ajuta lubrifierea inainte de contactul sexual. Pentru anumite persoane, lubrifiantii sunt un element esential. Folositi in interiorului prezervativului, pot provoca senzatii deosebite pentru ambii parteneri.

Pe langa lubrifiantii pe baza de apa, mai exista si cei pe baza de uleiuri minerale si vaselina. Nu sunt dintre cei mai indicati deoarece exista riscul ca, din cauza lor, prezervativul sa se rupa in timpul actului sexual. Majoritatea lubrifiantilor contin glicerina, hydroxil, propilenglicol, aloe vera si vitamina E.

Imbracaminte sexy


Este imbracamintea o jucarie sexuala? De cele mai multe ori da. Lenjeria intima este sexy si, daca este comestibila, cu atat mai bine. Intr-un cuplu cel putin unul dintre parteneri are un fetis asupra imbracamintii. De exemplu, majoritatea barbatilor viseaza sa isi vada partenera imbracata intr-o tinuta sexy din latex cu cizme si un bici in mana. In pat, oamenii isi lasa imaginatia sa zboare.

Pentru ca nu exista persoana care sa nu aiba cel putin o fantezie, dormitorul este locul cel mai indicat unde sa le pui in practica!

Mancarea


Cine a spus ca mancarea nu este sexy? Jeluri, ciocolata, frisca, miere, inghetata, iata doar cateva dintre alimentele de care poti profita in dormitor. Ideea de a unge trupurile cu un aliment pe care apoi sa il gusti, este una dintre fanteziile preferate ale barbatilor. Fructele de asemenea pot fi considerate alimente sexy. Bananele, si capsunele sunt doar doua dintre ele. Mare grija cu alimentele introduse in locurile sensibile, pentru ca oricand pot aparea complicatii.
 
Aproape orice lucru poate fi folosit pe post de jucarie sexy. Ultima ciudatenie in materie de mancare sexy a aparut de curand in doua dintre filmele prezentate pe marile ecrane. Acestea au declarat sushi drept unul dintre cele mai noi alimente sexy!

Un articol de Mihaela Udrea

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 23 Ian 2009, 10:58
    tentant

    desi nu am folosit niciodata un vibrator ,mi-ar placea pt ca am auzit ca acest obiect are un succes garantat.am sa incerc sa il achizitionez cat mai repede pentu a-mi satisface curiozitatile:))))

    3
    1

  • Sad pe 17 Iul 2008, 16:40
    Nu toate.....

    Mie nu-mi plac costumatiile atunci cand fac sex.Nu ma excita,dimpotriva,imi taie cheful si ma enerveaza.

    0
    0

  • doramunteanu pe 21 Apr 2008, 09:44
    alternative

    in loc de lubrifianti sexuali, care sunt foarte scumpi si cantitatea este mica, va recomand uleiul de copii, care nu e asa , dar efectele sunt garantate. si este si practic. va puteti da pe tot corpul cu ulei si nici nu pateaza asternuturile.

    2
    0

  • rica pe 15 Apr 2008, 06:29
    jucarii

    trebue safii iventiva amindoi sa nu va lasati pina cind placerile va invinge SUCCES

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod