În ce moment al relaţiei e bine să faci sex oral şi la ce te ajută?



Sexul oral, mai intim decât cel cu penetrare?

Părerile sunt împărţite şi în acest caz. Totul ţine de cât de confortabil te simţi în propria piele şi cu propria sexualitate, dar şi de relaţia cu cel cu care împărtăşesti experienţa sexului oral. Unele femei pot considera sexul cu penetrare mai intim decât cel oral, altele având o părere complet opusă. Distincţia care se face şi astăzi între cele două tipuri de sex - oral şi cu penetrare -, primul nefiind adesea nici măcar contabilizat ca "experienţă sexuală" (numărul partenerilor este stabilit doar în funcţie de experienţele de sex cu penetrare), ar putea sugera totuşi că practica sexului oral este privită, în general, cu mai multă relaxare.

Care sunt beneficiile sexului oral?

Un cunilingus ca la carte te aduce pe culmile plăcerii şi îţi oferă, astfel, beneficiile incredibile ale orgasmului, precum ameliorarea suferinţei fizice (chiar dacă doar temporar) şi îmbunătăţirea stării de spirit, mulţumită "hormonilor fericirii" pe care creierul îi secretă în momentele de plăcere maximă.

Ştiai însă că şi felaţia are beneficiile ei? Ei bine, ciudat sau nu, s-ar părea că sperma are efecte pozitive asupra organismului feminin. Spre exemplu, există studii care au demonstrat că femeile care, la finele felaţiei, înghit sperma eliminată sunt mai puţin predispuse să dezvolte preeclampsie sau hipertensiunea arterială apărută în timpul sarcinii. De asemenea, tot sperma le este de folos şi femeilor care se confruntă cu greţuri matinale, cauzate de asemnea de sarcină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod