Dr. Oz: 5 alimente despre care nu ştiai că au proteine

Avocado este una dintre sursele la care nu te-ai fi gândit cu siguranţă. Presară-l peste salate, toast, paste, mâncăruri gătite sau foloseşte-l în sandvişuri.
Ştiai deja că toate produsele de origine animală au un conţinut bogat în proteine, însă este mai puţin cunoscut faptul că şi un avocado, de exemplu, are proteine. Celebrul Dr. Oz a făcut o listă cu câteva alimente la care nu te-ai fi aşteptat să conţină proteine. Dacă îţi este foame tot timpul şi te simţi lipsită de energie este foarte posibil să fie de vină un consum mic de proteine, susţine specialistul.

50 de grame de proteine pe zi este necesarul de care are nevoie corpul tău, potrivit celebrului Dr.
Oz. Dacă îţi este dificil să ţii socoteala, asigură-te că ai în meniul tău următoarele alimente proteice care sunt uşor de strecurat la orice masă.

Iată care sunt acestea:

1.Avocado


"Untul naturii", după cum îl numeşte Dr.Oz are un conţinut ridicat de antioxidanţi, grăsimi sănătoase şi proteine. O ceaşcă cu avocado are peste 4 grame de proteine. Este uşor de adăugat în salate, peste mâncărurile gătite, în sandvişuri, smoothie-uri sau paste.


2.Seminţele de cânepă decorticate


În 28 de grame de seminţe de cânepă găsim 6 grame de proteine, susţine specialistul. El recomandă seminţele de cânepă pentru salate, orice mâncare gătită, smoothie, cerealele integrale de la micul dejun sau în mâncărurile care au orez.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 18 Aug 2014, 22:08
    CONTINUARE

    ... izvorasc, si cura TOATE Bolile Civilizatiunii, adica De-Generarea continua a Rasei Umane ... Oricare Cititor ONEST al Tratatelor si Manualelor de BAZA desrpe Digestia si Nutritia Umanoizilor, STOE ca am Dreptate. Da' Medicii sunt Oameni. Adica : - o destul de foarte mare parte sunt mediocri la Minte si NU leaga Cunostintele - o alta Parte, mai mica, cei care STIU Carte bine da' ... :) NU se pot ... :) pune in Contra ... Vantului :) TREBUIE sa traiasca si sa ia Onorarii Grase si sa VANDA Otravurile Pharmei. Este drept ca nici Pacientii NU i-ar crede,. daca le ar spune sa NU manance Alimente DISTRUSE, da' GUSTOASE, adica GATITE. Nu mai vorbesc de Otravurile Fast-Food sau din Market, 'mumos ambalate si SCUMPE ... :) A facut careva Socoteala CAT ar iesi la Kilogram TOATE Prescurile pline de E-uri si Conservantzi si etc. ?.. Io am facut si TOATE bat la peste 30 de Lei Kiluu' ... :) CARNEA costa cam 20 - 25 de Porc, de Vita, de Curcan TREBUIE sa traiasca, adica sa IA Onorarii GRASE si sa prescrie Otravurile Pharma ...

    0
    0

  • GABIERUL pe 18 Aug 2014, 21:55
    Precizari utile in conditiile in care Sfatuitorii ...

    ... de Nutritie : - fie, NU stiu BINE Materia - fie, NU vor sa spuna CE stiu, din Motive oaresicum alaturi cu Morala in general si cu Deontologia Medicala, adica TOT, To'arashi o Morala, da' si mai rusinos de calcat in Picioare ... :) TOATE sunt corecte cand se vorbeste de Calitatile lu' Nea Avocado. TOATE sunt in_corecte cand se vrobeste de AMESTECUL de Alimente din Grupe DIFERITE. De AICI, de la Abaterile de la Dieta NATURALA, adica Pre-Istorica "izvorasc si cura" - curg in Romana Moderna, l-am citat pe Stolnicul Constantin Cantacuzino, Intelectual stralucit, da' OM Ordura umana, l-a otravit pe Fratele lUI, Serban Cantacuzino, Domnitor intre 1678 - 1688 si l-a VANDUT Turcilor pe Nepotul LUI, Brancoveanu si INSISTA sa fie "muncit" (torturat) ca "mai are Bani in Bancile ... Continuare Europene" ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod