Dr. Oz: 5 alimente despre care nu ştiai că au proteine




3. Năutul


O jumătate de cană cu năut conţine mai mult de 7 grame de proteine. Adaugă boabe de năut fierte în salate, tocăniţe sau mixează-le în robot cu tahina, usturoi, zeamă de lămâie şi ulei de măsline pentru a obţine un hummus delicios.

De asemenea, poţi să stropeşti boabele fierte cu puţin ulei şi condimente, după care să le laşi la cuptor până devin crocante. Sunt potrivite pentru cei care preferă gustările sărate.


4. Mazărea


O porţie de mazăre conţine 8 grame de proteine, asigură necesarul zilnic de vitamina C şi are o mulţime de fibre.


5. Seminţele de dovleac crude


În 28 de grame de seminţe de dovleac crude găsim 9 grame de proteine. Este recomandat să le consumi peste cerealele integrale de la micul dejun, presărate peste paste sau alte mâncăruri gătite, dar şi în salatele de crudităţi.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 18 Aug 2014, 22:08
    CONTINUARE

    ... izvorasc, si cura TOATE Bolile Civilizatiunii, adica De-Generarea continua a Rasei Umane ... Oricare Cititor ONEST al Tratatelor si Manualelor de BAZA desrpe Digestia si Nutritia Umanoizilor, STOE ca am Dreptate. Da' Medicii sunt Oameni. Adica : - o destul de foarte mare parte sunt mediocri la Minte si NU leaga Cunostintele - o alta Parte, mai mica, cei care STIU Carte bine da' ... :) NU se pot ... :) pune in Contra ... Vantului :) TREBUIE sa traiasca si sa ia Onorarii Grase si sa VANDA Otravurile Pharmei. Este drept ca nici Pacientii NU i-ar crede,. daca le ar spune sa NU manance Alimente DISTRUSE, da' GUSTOASE, adica GATITE. Nu mai vorbesc de Otravurile Fast-Food sau din Market, 'mumos ambalate si SCUMPE ... :) A facut careva Socoteala CAT ar iesi la Kilogram TOATE Prescurile pline de E-uri si Conservantzi si etc. ?.. Io am facut si TOATE bat la peste 30 de Lei Kiluu' ... :) CARNEA costa cam 20 - 25 de Porc, de Vita, de Curcan TREBUIE sa traiasca, adica sa IA Onorarii GRASE si sa prescrie Otravurile Pharma ...

    0
    0

  • GABIERUL pe 18 Aug 2014, 21:55
    Precizari utile in conditiile in care Sfatuitorii ...

    ... de Nutritie : - fie, NU stiu BINE Materia - fie, NU vor sa spuna CE stiu, din Motive oaresicum alaturi cu Morala in general si cu Deontologia Medicala, adica TOT, To'arashi o Morala, da' si mai rusinos de calcat in Picioare ... :) TOATE sunt corecte cand se vorbeste de Calitatile lu' Nea Avocado. TOATE sunt in_corecte cand se vrobeste de AMESTECUL de Alimente din Grupe DIFERITE. De AICI, de la Abaterile de la Dieta NATURALA, adica Pre-Istorica "izvorasc si cura" - curg in Romana Moderna, l-am citat pe Stolnicul Constantin Cantacuzino, Intelectual stralucit, da' OM Ordura umana, l-a otravit pe Fratele lUI, Serban Cantacuzino, Domnitor intre 1678 - 1688 si l-a VANDUT Turcilor pe Nepotul LUI, Brancoveanu si INSISTA sa fie "muncit" (torturat) ca "mai are Bani in Bancile ... Continuare Europene" ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod