Horoscop: Zonele lui erogene, în funcţie de zodie. Învaţă să-l aduci în extaz!

Vrei să-l înnebuneşti de plăcere pe iubitul tău dintr-o singură atingere? Află care sunt zonele lui erogene şi stimulează-l cu mângâieri tandre şi săruturi pasionale, în funcţie de zodia lui.

Leu(22 iulie - 22 august)


Zgârieturile pe spate îl aduc în al nouălea cer pe iubitul tău din zodia Leu. Îi place la nebunie să-l săruţi pe spate, să-l mângâi şi chiar să-l zgârii. Oferă-i senzaţii de neuitat atingându-i senzual spatele cu sânii tăi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Abdomenul este zona care îi provoacă fiori de plăcere iubitului tău din Fecioară. Sărută-l tandru, atinge-l cu vârful limbii şi plimbă-ţi părul pe abdomenul lui ca să-l exciţi la maximum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Şoldurile şi fesele sunt zonele erogene ale bărbatului din zodia Balanţă. Atinge-i şoldurile în timp ce-l săruţi, mişcă-te lasciv atingându-i cu sânii partea inferioară a spatelui şi pălmuieşte-i fesele ca să fie pur şi simplu în extaz!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Organele sexuale reprezintă zona erogenă a nativilor din Scorpion. Cea mai mică atingere le provoacă un val de plăcere, iar sexul oral sau stimularea manuală îi conduce de fiecare dată către un orgasm exploziv!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Atingerea coapselor îi aduce în culmea plăcerii pe bărbaţii din zodia Săgetătorului. Sărută-l pe coapse, atinge-l cu fermitate şi chiar zgârie-l cu unghiile. De asemenea, plasează-ţi mâinile pe coapsele lui şi ghidează-i mişcările în timpul partidei de amor. Va înnebuni de plăcere!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca să-l aduci pe culmile plăcerii pe iubitul tău din Capricorn, atinge-l cu sânii pornind de la faţă, coboară spre piept şi abdomen. Şi mângâierile pe spate îl excită la maximum, chiar şi zgârieturile pasionale. Sărută-i şi partea interioară a genunchilor, o zonă puternic erogenă pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Picioarele, în special gambele şi gleznele, sunt zonele erogene ale iubitului tău din Vărsător. Fă-i un masaj erotic, însistând asupra acestor zone care îi aduc plăcere. Nu uita să foloseşti un ulei de masaj afrodisiac, ca să-i stimulezi toate simţurile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Tălpile şi degetele de la picioare sunt zone foarte sensibile şi puternic erogene pentru nativul din Peşti. Fă-i un masaj lung şi senzual la picioare, sărută-i degetele şi vei observa cât de uşor va fi în extaz.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Capul şi faţa sunt zonele la atingerea cărora nativii din Berbec "vibrează" cel mai bine. Săruturile lungi şi fierbinţi, mângâierile tandre pe faţă îl aduc în extaz pe iubitul tău din Berbec.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Gâtul este zona erogenă a iubitului tău din zodia Taurului. Sărută-l pe gât, atinge-l senzual cu limba şi mângâie-l pe ceafă. Va fi instant încins la maximum!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Mâinile şi umerii sunt zonele erogene ale nativilor din Gemeni. Atinge-i uşor partea interioară a braţelor, sărută-l pe umeri sau chiar zgârie-l cu unghiile şi va fi înnebunit de plăcere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Bărbatul din zodia Rac adoră să-i atingi pieptul. Îi plac săruturile lungi şi atingerile cu limba. De asemenea, sfârcurile sunt o zonă puternic erogenă atât pentru femeile, cât şi pentru bărbaţii din zodia Rac. Muşcă-l uşor sau ciupeşte-l de sfârcuri şi va fi în extaz!
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mircea pe 19 Aug 2012, 15:28
  asa cuceriti un barbat din categoria gorilelor primate

  eu admir frumusetea, inteligenta, inocenta ,puritatea , demnitatea, onoarea, mandria, integritatea ,caracterul , personalitatea, seriozitatea unei femei , pe mine trucurile astea sexuale ieftine care le poate face orice inculta, urata, analfabeta, vagaboanda, golanca, fraiera, disperata, ma lasa rece!!!

  10
  1

 • florin pe 18 Aug 2012, 20:57
  interesant

  Rog administratorii acestui site sa nu mai spele creierele 'doamnelor' cu asemenea mizerii.O zi buna!

  9
  1

 • rosyana pe 18 Aug 2012, 13:44
  scorpion

  Chiar se potriveste la scorpion...:-);-)

  3
  1

 • roxanel pe 18 Aug 2012, 10:16
  gratiile

  lisa, andreea si t.e.o. ...gratiile care pazesc fundul leului....

  2
  2

 • roxanel pe 17 Aug 2012, 23:08
  utopie

  de ce sa fiu invidioasa? dilitelor, cine spune ala e! si lauda de sine nu miroase a bine!

  0
  0

 • roxanel pe 17 Aug 2012, 23:04
  cacao!

  voi sunteti cele 2 gemene ! vad! :))

  2
  0

 • Lisa pe 17 Aug 2012, 14:10
  leul

  Saraca {roxanel}.....nu o mai sacaiti ca ea e intr-o doaga! :)) Cu asemenea specimene nu mai avem ce face....ASTA E!Si repet:invidia asta!! :))

  1
  3

 • ANDREEA pe 17 Aug 2012, 13:51
  roxanel

  esti o obsedata .

  0
  4

 • roxanel pe 16 Aug 2012, 22:19
  dubios

  ca sare toata lumea in apararea micutului leu. bietul de el, ce nenorocit e!

  3
  2

 • roxanel pe 16 Aug 2012, 22:18
  t.eo

  draga, nu am vreo problema, e impresia ta.sunt de parere ca sunt compatibili cu gemene. eu una sper sa nu mai dau de vreun leu sa imi schimb parerea! bafta!

  0
  1

 • t.e.o. pe 16 Aug 2012, 20:45
  roxanel

  nu stiu care este problema ta cu zodia leului,dar sincer exagerezi. am vazut si in alte articole avand ca subiect horoscopul ca tot comentezi despre lei.problema nu e zodia,ci persoana. eu sunt gemeni si multumesc frumos chiar astept sa vina un leu si sa incepem o relatie frumoasa,pentru ca atata timp cat este o persoana educata si are caracter va fi bine. sper sincer sa intalnesti o persoana leu care sa te faca sa iti schimbi parerea in bine.

  3
  1

 • roxanel pe 16 Aug 2012, 18:51
  leul

  zau asa...sa se combine cu gemene!

  1
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod