Horoscop: Cum şi unde să-l atingi în timpul sexului ca să-l subjugi definitiv

Fiecare semn zodiacal se bucură de anumite atingeri mai mult decât de altele. Merită să te joci cu zonele erogene ale iubitului tău,să-i descoperi acele puncte sensibile , care, odată atinse, îl aduc la extaz. Plăcerea va fi de nedescris, iar el te va considera femeia perfectă pentru el, în pat şi nu numai. Iată cum şi unde să-l atingi, în funcţie de zodia lui, ca să-i oferi cele mai tari senzaţii pe care le-a simţit în viaţa lui!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Silvestru pe 24 Feb 2012, 09:59
  Aia te trece!

  Cand ti-a parut?

  2
  0

 • madalina pe 9 Feb 2012, 14:01
  Pt Marco

  Fiecare cu parerea lui, dar nu cred ca misterul este si pasiunea, in cazul meu de exemplu daca ar fi dupa parerea iubitului meu as sta numai goala prin casa, dar neah as raci .Si mai cred ca atunci cand e iubire nu exista plictiseala .

  9
  4

 • Dyutza_003 pe 9 Feb 2012, 13:45
  Buna

  Marco, ai mare dreptate.

  9
  3

 • Marco pe 9 Feb 2012, 04:56
  sfaturi de ,,ca--t''

  daca-ti vede fleasca in toate pozitiile sau daca ai indeplinesti toate fanteziile se plictiseste plus ca mie nu-mi plac proastele care fac tot ce vreau eu, care nu opun putina rezistenta si faci ce vrei din ele ca nu mai exista nimic de descoperit daca le stiu pana in cel mai mic detaliu, pe mine misterul ma pune pe jar, sau daca o vad goala tot timpul iarasi mi se ,,acreste'' de ea, pt mine daca nu e mister nu mai e nici pasiune.

  12
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod