Folosirea emoticoanelor în mesaje te ajută să faci mai mult sex. Află de ce!

Obişnuieşti să-ţi arăţi sentimentele în mesaje folosind feţe zâmbitoare sau inimioare? Acest obicei este benefic vieţii sexuale, dacă te numeri printre persoanele fără partener. Este

A sexy woman lying on the bed with laptop

Obişnuieşti să-ţi arăţi sentimentele în mesaje folosind feţe zâmbitoare sau inimioare? Acest obicei este benefic vieţii sexuale, dacă te numeri printre persoanele fără partener. Este concluzia studiului Celibatarii din America, realizat de Match.com.

La studiu au luat parte 5.600 de celibatari din SUA, de diferite vârste, etnii şi nivel social, scrie dailymail.co.uk. Concluzia cercetătorilor este că persoanele care folosesc multe simboluri de acest fel au parte mai des de sex, cel puţin o dată pe lună, spre deosebire de cei care nu prea folosesc emotioane în mesajele trimise. De asemenea, aceştia sunt mai interesate de căsătorie şi de relaţii serioase.

În topul preferinţelor se clasează emoticonul care face cu ochiul, femeile folosind mai des simbolul pentru zâmbet, iar bărbaţii cel pentru sărut sau cu inimi, simbolizând dragostea.

fdd

Potrivit antropologului Helen Fisher, care a coordonat studiul, aceste desene ajută la transmiterea mai clară a sentimentelor, atunci când cuvintele nu pot exprima exact gândurile interlocutorului.

Jumătate dintre participanţii la studiu au spus că emoticoanele îi ajută să observe personalitatea interlocutorului, iar 35% dintre ei au spus că acestea exprimă sentimentele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod